Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
no
Administrators nickname
no
Date
May 6, 2023
Time
0000
Proofs
/

Zuja

Player
Player
Isto pitanje i ja postavljam , samo ne konkretno za Majora , iskreno Major je neko ko je doprineo mnogo ovom projektu.Mene iskreno zanima ovo Approved - Unban appeal for G.P. 1.8 | by Kristina , zbog cega se nekom oprasta pravilo 1.8 gde ja licno imam snimak gde lik prica otvreno da ima dodira sa main naloga i twinka i na to sve se sprda u fazonu moze mi se , pa se pitam jer su pravila ista za sve igrace ovde ?

te0vichhhr

Player
Player
Isto pitanje i ja postavljam , samo ne konkretno za Majora , iskreno Major je neko ko je doprineo mnogo ovom projektu.Mene iskreno zanima ovo Approved - Unban appeal for G.P. 1.8 | by Kristina , zbog cega se nekom oprasta pravilo 1.8 gde ja licno imam snimak gde lik prica otvreno da ima dodira sa main naloga i twinka i na to sve se sprda u fazonu moze mi se , pa se pitam jer su pravila ista za sve igrace ovde ?
Major je sad primer, ima ostalih koji su banovani za 1.8 i nisu dobili unban... A ima i onih koji su banovani i priznali su da su napravili (kao u ovom primeru Major) i dobili su unban. Ili neka ih sve unbanuju, ili neka ih sve banuju ponovno.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
G.P 1.8 je appelable, moja je greska bila prvi put. Zatvoreno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom