By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Napsi fail rp lspd ovo je 3 clana cista warnnemaju nikakvo obelezje dosli na moj posed niti se predstavili neznam dal je policija kriminalci
Ma jok ngovo nije lspd ja bih rekao ali nmvz
+ G.P6.15 tejzovao te a nisi mu izbrojao 5 sekunde do krajanemaju nikakvo obelezje dosli na moj posed niti se predstavili neznam dal je policija kriminalci
Nezna se sta suovo nije lspd ja bih rekao ali nmvz
Lspd vidi seNezna se sta su
Al opet neka budi i fib al ne smeji da ti doju u dvoriste bez pancira i balaklaveLspd vidi se
Lspd smije ako mu se prijeti oružijem smiju+ G.P6.15 tejzovao te a nisi mu izbrojao 5 sekunde do kraja
Lspd je momcinoovo nije lspd ja bih rekao ali nmvz
Hvala dolazim po marihuanunemaju nikakvo obelezje dosli na moj posed niti se predstavili neznam dal je policija kriminalci
A kako to drzavne nikad nista prava nemaju,ako ces tako onda si ti automatski prekrsio rp2win i fail rp kad zasadis kanabis u hq bande ili privatnom posedu.Kada imamo IC razlog da upadamo na privatan posed mozemo da upadnemo.Kada ti dignes pusku na pripadnika policije a da ti Kaze da spustis pusku i ti odbijes 6.15 pada u vodu.Bukija postujem ali ovo nije 6.15 po meni.Nemaju pravi da ti banu u dvoriste i da te ubije iako imas marihanu posadjenu