Dostavljam dokaze ADMINISTRACIJI
Administrator Mujo je napisao da se ovdje napiše žalba za igrače koje konstantno krše pravila , te zahtjevam od administracije da se igrač kazni najstrožijom kaznom a to je PERMA BAN
Navedeni igrač svaki dan krši teža pravila servera/grada i nakon svake kazne postaje još agresivniji te ne izvlači nikakvu pouku nego suprotno radi , kvari RP i ubija volju ostalim igračima ovog servera a mislim da ovom projektu ne trebaju ovakvi igrači , još jednom molim ADMINISTRACIJU da profesionalno zaključe ovu žalbu i posavjetuju se sa starijim ADMINIMA
Ispod Vam dostavljam dokaze žalbi od navedenog igraca
Administrator Mujo je napisao da se ovdje napiše žalba za igrače koje konstantno krše pravila , te zahtjevam od administracije da se igrač kazni najstrožijom kaznom a to je PERMA BAN
Navedeni igrač svaki dan krši teža pravila servera/grada i nakon svake kazne postaje još agresivniji te ne izvlači nikakvu pouku nego suprotno radi , kvari RP i ubija volju ostalim igračima ovog servera a mislim da ovom projektu ne trebaju ovakvi igrači , još jednom molim ADMINISTRACIJU da profesionalno zaključe ovu žalbu i posavjetuju se sa starijim ADMINIMA
Ispod Vam dostavljam dokaze žalbi od navedenog igraca
Approved - P.D. 1.3. I ID:33876,41773,22308,35226,42207,7226,42370,30949,59
Opet su bili direktno u krugu kad je poceo bizz
gta5grand.com
Approved - FearRP,GP 6.15 | 23650,8875,14754
Pozdrav Cenjena administracijo kao sto vidite na povu ID:23650 se ne boji za svoj zivot i ide 2v1 (biografije nema) , (FearRP) ID:8875 i 14754 se prikljucuje pucnjavi i ubija nas a niti su nam brojili niti ista samo rafalno pucanje (G.P 6.15) Molim da se ovo resi sto pre :)
gta5grand.com
Approved - Fail RP I 33876
on je CR moj auto da me gurne na zemlju, a zatim me ubio što se smatra nasiljem i neuspehom RP
gta5grand.com
Approved - Fail RP I 33876
on je CR moj auto da me gurne na zemlju, a zatim me ubio što se smatra nasiljem i neuspehom RP
gta5grand.com
Approved - MK, NLR | 32090, 0000, 4455
Zamolio bih admina koji moze da pogleda logove da vidi ko je dovrsio id 27478, id 16181, i da kazne igraca 4455 za generalno pravilo 6.7 pucao nas je nije proslo 15 minuta.
gta5grand.com
Approved - PG | 33876
Kad meni nije mrsko da izadjem iz auta da pokupim padobran još žurim da dodjem u zadnji sekund onda i ovom gospodinu nebi trebalo bit a ne da iz auta kupi padobran
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 , 1.3 , FearRP | 36240 , 33876 , 38236 , 35903
sve se vidi na pov lik trci na crno trziste prekrsava pravilo zelene zone 1.3 a ovi likovi ga pucaju dok je u zelenu zonu
gta5grand.com
Approved - Massive rule breack | 0000
Mi smo lijepo fino zaustavili lice. Dosli su likovi radili CB mi smo rekli da se odmakne i on je reko da moramo regulisemo ovo. Izasao je iz vozila i popucali se. Ubili smo ih te su uradili LTA. Dosli su njihovi jer smo ih cekali da se vrate i to je to. Dosli njihovi i poceli nas pucati te su...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | Crips Family
Sve se vidi u POV-u posle rejda dolaze i ubijaju nas
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 33876
Pozdrav Administracijo. Prvi put pišem žalbu , nadam se da sam napisao ispravno . Maloprije sam imao situaciju kada sam želio pokupiti padobran , došao sam na padobran , nakon toga dolazi igrač koji izlazi iz auta i bez ikakvog upozorenja , odbrojavanja , puca na mene i ubija me bez da sam...
gta5grand.com
Approved - BEATING,G.P. 6.15,G.P. 3.2 | 33876,24836
na snimku se vidi da likovi opsedaju nasu fam kucu i da krse razna pravila,takodje na snimku se vidi da sam pucao lika u buggatiju bilo mu je brojano 2 puta i vracao se iznova iznova tako da imam razlog da ga pucam i taj id 33876 je bejtao i psovao familiju,a onaj sto sam isao da proverim sta...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 33876, 6828
kao sto se vidi na pov-u idem do fam kuce i vidim likove stao sam da vidim sta rade, hteo je da dignem ruke nisam to uradio jer je samo on uperio pusku, da su obojica uperili digao bi ruke... dalje se vidi kako pucaju clana moje familije bez da mu izdaju upozorenje ili bilo sta (izvinjavam se...
gta5grand.com