Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno kršenje pravila | ID 33876

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
33876
Date of violation
May 8, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/376475/#post-1364724

DenzaWashington

Player
Player
Dostavljam dokaze ADMINISTRACIJI

Administrator Mujo je napisao da se ovdje napiše žalba za igrače koje konstantno krše pravila , te zahtjevam od administracije da se igrač kazni najstrožijom kaznom a to je PERMA BAN

Navedeni igrač svaki dan krši teža pravila servera/grada i nakon svake kazne postaje još agresivniji te ne izvlači nikakvu pouku nego suprotno radi , kvari RP i ubija volju ostalim igračima ovog servera a mislim da ovom projektu ne trebaju ovakvi igrači , još jednom molim ADMINISTRACIJU da profesionalno zaključe ovu žalbu i posavjetuju se sa starijim ADMINIMA

Ispod Vam dostavljam dokaze žalbi od navedenog igraca

Come

Player
Player
ja nisam napravio problem 7 i nes dana i taj zadnji G.P 6.15 se nisam cuo al imam pov de brojim tako da mislim da je ovo nepotrebno

DenzaWashington

Player
Player
Zadnji pov , jasno se vidi da čovjek 2 sekunde je stajao a ti si ga zatim ubio , nikakvog mikrofona iznad tvoje glave nema , to je jedna od 10 sličnih žalbi, znači opet lažeš i konstantno kad si u igri taj dan te neko okači jer prekršiš pravilo , jedino kad nisi u igri i kad te nema nekoliko dana tad te nema ni na forumu , a inače čim startaš igru napraviš neki problem , lično ja imam povova od prije mjesec gdje sam te mogao kačit po nekoliko puta , i koliko još ima igrača kojih te ne okače, jednostavno nemaš pristup igri i pravilima RP , ne RP-aš ni 1% niti bilo što radiš kako bi pomogao zajednici u boljem Role Playu , igrač si koji ne pripada ovom serveru , nažalost !!!
Ako ne dobiješ perma , barem treba da ohladiš mjesec dva pa onda nastavi

Zadnje žalbe

05.05
30.04
29.04
16.04
15.04

Od ovih zadnjih 5 žalbi 4 su sa warnom ne znam kako uopšte možeš igrati

Anel .

Player
Player
Zadnji pov , jasno se vidi da čovjek 2 sekunde je stajao a ti si ga zatim ubio , nikakvog mikrofona iznad tvoje glave nema , to je jedna od 10 sličnih žalbi, znači opet lažeš i konstantno kad si u igri taj dan te neko okači jer prekršiš pravilo , jedino kad nisi u igri i kad te nema nekoliko dana tad te nema ni na forumu , a inače čim startaš igru napraviš neki problem , lično ja imam povova od prije mjesec gdje sam te mogao kačit po nekoliko puta , i koliko još ima igrača kojih te ne okače, jednostavno nemaš pristup igri i pravilima RP , ne RP-aš ni 1% niti bilo što radiš kako bi pomogao zajednici u boljem Role Playu , igrač si koji ne pripada ovom serveru , nažalost !!!
Ako ne dobiješ perma , barem treba da ohladiš mjesec dva pa onda nastavi

Zadnje žalbe

05.05
30.04
29.04
16.04
15.04

Od ovih zadnjih 5 žalbi 4 su sa warnom ne znam kako uopšte možeš igrati
to dok brojis i ne necujes se je bug

Status
Not open for further replies.
Top Bottom