Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6897
Players nickname
Djordje Mirkovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 11, 2022
Time of violation
23:52
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=04PpMmqtr-0

Dark99

Player
Player
Ti zoves odlicna akcija ''reko mi ovaj'' i kad je dosao admin i rekao koji su dokazi vas covek je izjavio ''rekao mi je covke od poverenja'' to nije RP tako mogu ja da nadjem coveka koji necu da ti kazem koji govori za tebe da saradjujes i dalje sa ljubicastima i sta cemo onda bravo za vas RP sve vreme MG-ate
Okej slazem se, ali ti si priveden samo na info. razgovor, trebao si reci istinu i biti normalan i da pustis da se istraga nastavi, ovako samo pravis problem ooc

Dark99

Player
Player
Ne znam cemu prozivke ovde...
Sigurno si mislio na sebe ali nema veze ;D
Ja nikada nisam bio Lider, a i nikada se nisam pravio da sve znam, ti se pravis kako znas sve, kako si najbolji komentarises sve, a nisi mogao da vodis organizaciju vise od 5 dana. Sa tobom nemam sta da pricam o RP-u. Imao si svoju priliku da pokazes sta umes, pokazao si kako najbrze dobiti disband i nista vise

Stepanic

Player
Player
Ja nikada nisam bio Lider, a i nikada se nisam pravio da sve znam, ti se pravis kako znas sve, kako si najbolji komentarises sve, a nisi mogao da vodis organizaciju vise od 5 dana. Sa tobom nemam sta da pricam o RP-u. Imao si svoju priliku da pokazes sta umes, pokazao si kako najbrze dobiti disband i nista vise
Tebra, ja kapiram da si ti klasican dripac koji nema obicno argumente ni za jednu situaciju. Samo da ides se zalis svome Jake Falconeu (koji nazalost nije vise tu). I to da uporedis moj "FIB", koji sam drzao jako je jadno. Organizacija je trajala duze od 2 nedelje i opet je bilo uradjeno vise akcija nego sto mozes ti dok budes bio u FIB. Tkd, dzabe prozivke kada ne znate R od RPa. Dolazi ministar bezbednosti da ispituje lika i da mu preti. I onda dodjes i ti prdis po komentarima hahahahaah. Isk, da sam bio u takvoj vladi sa njima i da RPam sa njima, samo bi cutao i nista ne bi odgovarao :D

Urke

Player
Player
Ne brini se nece odleteti brze od tebe i tvog Urketa😂😂😂😂😂😂
Uz duzno postovanje, s obzirom da sam pomenut u ovim komentarima, Stepanicev i moj FIB kad se spoje sve akcije koje su radjene, ni ti nit bilo ko drugi slicni tebi to nece moci da izvedu, pogotovo vi sada necete moci da uradite u ovom FIB-u ono sto sam ja radio u svom jer ste (nije vredjanje) nesposobni za tako nesto. Zato, molio bih te da me ne komentarises vise jer me ocito iz usta ne vadis, naucite osnovne stvari pre nego sto pristupite FIB-u kao organizaciji, sami sebi cete smestiti disband s obzirom kakva je trenutna FIB ekipa. Sve najlepse zelim i jedno veliko srce za tebe, Dark.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom