Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
550
Players nickname
JaX JeffreY
Administrators nickname
Johnny
Date
May 8, 2023
Time
18:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

ThommyGun Burt

Player
Player
Kako je moguce da ja i prijatelj ID:24006 budemo kaznjeni za G.P 6.15 kad nije ni postavljena zalba na nas i ako je ta situacija kod naseg fem kuce dosao sam medju nas 3icu i bejta ........cak ga nismo ni ubili i cak smo brojali 2x 5 sec da se udalji od nas i niko ga nije ubio.... molim da admin bude kaznjen jer ovo sta radi je nedopustivo !!!!!!!!!!

Trazim Unjail i Unwarn molim vas jer smo nepravedno kaznjeni !!!!!!!!

ThommyGun Burt

Player
Player
Evo koliko Admin Johnny poznaje pravila znaci pozvao ga je kad je od Mice trazio pasos i jos mu brojali 2 puta 5 sec da se udalji od nas da nas ne bejta i ovaj tvrdi da ne smijemo mu brojati 5 sec ako bejta i jos je upozoren bio kako se ne boji za svoj zivot nas 3ica on sam jos on vadio rev na nas od nas niko oruzje nije imao ...... molim vas trazite dokaz od Johnny pov sve ima u pov kako smo mu brojali i rekli da se udalji od nas i nek Rico White dostavi pov jer mi na zalost nismo snimali inace snimam 24h instand replay ali nisam snimio jer ga nismo ubili da smo ga ubili snimio bi kao dokaz ........ zalosno poznavanje pravila Johnny Hamann ........

Status
Not open for further replies.
Top Bottom