Sve se vidi u POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lagani warn ahahahhahahaSve se vidi u POV
Nemo mnogo da kenjasLagani warn ahahahhahaha
Selfreport
Vidi se da si prijatelj od wolves NPC
Mali tisina nisi znao hodati dok te ja nisam naucio. Idi vozati TutuLagani warn ahahahhahaha
Selfreport
Vidi se da si prijatelj od wolves NPC
Druze nauci da pises prvo pa onda nesto kazi drugo zasto savastano da dobije warn kada samo 2 clana pucaju trece kako ti znas da je savastano druze pijes magnezijumG.P 5.16 3+ clana cosanosra
G.P 5.16 3+ clana savastano
Ovo je u predvid ako kaznujete njega visa silo
sta ti znaci selfreport cosanostra ima vec 2/3 warna ti oces jos jedan lepo vam je brojanoSve se vidi u POV
kako mozete na putu da brojit naucite malo pravila pa ondan pisi testa ti znaci selfreport cosanostra ima vec 2/3 warna ti oces jos jedan lepo vam je brojano
Prvo nauči pisat. Drugo kakve porodice? Druže pijes magnezijum. A treće vi što radite Mass rule brake PSS.........G.P 5.16 3+ clana cosanosra
G.P 5.16 3+ clana savastano
Ovo je u predvid ako kaznujete njega visa silo
Batonga on je brojo 5 sec za Taj lik nije za svi to ti je rdmPrvo nauči pisat. Drugo kakve porodice? Druže pijes magnezijum. A treće vi što radite Mass rule brake PSS.........
Izvini druze ja mislim da te nista pitao nisam lik je krenuo u mene da puca bez ikakvog razloga a pre toga me psuje a drugo koliko ja znam on meni ne sme da broji na ulici hvalaCisti warn za cosanosra I savastano
nije aa dobro bajo od sada cu i ja da psujem sa nedovrsenom recenicom hvalaI vi nemozete da kacite Kada ne znate sta vi ste uruadile I Kada lik nije reko sta I nije napomenio roditeli
Vidim i koliko sam znasMali tisina nisi znao hodati dok te ja nisam naucio. Idi vozati Tutu
Da nemate za sta da me optuzite pa nabijate warnove na mene jer ste nesposobni.. i ponavljam pise na koje ID je prihvacen warn tako da mozete ga sisati svi redom iz auditoreVidim i koliko sam znas
Nabio si 2 warna na fam i otiso
Sramota....
Sta se proseravasVidim i koliko sam znas
Nabio si 2 warna na fam i otiso
Sramota....