By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Momcino moja, ne vidim dje ti vidis tu po tom da sam streamsniper uz to nit znam ko si nit znam sta si i boli me prosto k, a ne zanima me sto ti strimujes jer odakle tebi da sam strimovao a sto se tice cheata nauci pucat to je prvo kupi rukenecu se obeshrabriti iako su mi predhodnu zalbu odbili, da u administraciji ima nekoga ko zeli dobro ovom serveru kao i ja
chiteri i strim snajperi
necu se obeshrabriti iako su mi predhodnu zalbu odbili, da u administraciji ima nekoga ko zeli dobro ovom serveru kao i ja
chiteri i strim snajperi
Dzabe izigravas da si neki jak shooter, vidi se na video da te lik pogodio vishe od 15 puta, da ti imas ruke dosao bi na evente i slicno.Momcino moja, ne vidim dje ti vidis tu po tom da sam streamsniper uz to nit znam ko si nit znam sta si i boli me prosto k, a ne zanima me sto ti strimujes jer odakle tebi da sam strimovao a sto se tice cheata nauci pucat to je prvo kupi ruke
Ja ne znam jesi ti slijep ili sta ali ja moj ID ne vidim na snimci bilmezu... Ova prijava se mora odbit nedovoljno dokaza jer se na snimci ne vide ID-eviDzabe izigravas da si neki jak shooter, vidi se na video da te lik pogodio vishe od 15 puta, da ti imas ruke dosao bi na evente i slicno.
aj okaci pov da vidimo dal si citer ili ne nemoj se pravit ludJa ne znam jesi ti slijep ili sta ali ja moj ID ne vidim na snimci bilmezu... Ova prijava se mora odbit nedovoljno dokaza jer se na snimci ne vide ID-evi
auuuuuuuu to sto su moji Vukovi bili dole pa mi rekli ID to nista, to sto imam snimljeno jos materijala to nista, cekam administraciju da odradi svoj deo posla jer nije fer prema klincima koji imaju srca za razliku od tvojih ruku...a za vredjanje ti se zahvaljujem jer mi to imponuje i hvala ti na lepim recimaJa ne znam jesi ti slijep ili sta ali ja moj ID ne vidim na snimci bilmezu... Ova prijava se mora odbit nedovoljno dokaza jer se na snimci ne vide ID-evi
aj ne bodi se slikali smo ideve ako ti traze sutra admini pov i ne posaljes bbJa ne znam jesi ti slijep ili sta ali ja moj ID ne vidim na snimci bilmezu... Ova prijava se mora odbit nedovoljno dokaza jer se na snimci ne vide ID-evi