Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora | Jokic Veljko

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6458
Players nickname
Milos Hypnotik
Administrators nickname
Jokic Veljko
Date
Jan 12, 2022
Time
20:57
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/37855/

loshm1

touch grass
Player
Dobar dan, dobio sam demorgan za PG danas u 20:57. Priznajem da sam PG-ao, zeleo sam da ih uhvatim i rob-am, sto smo posle uspeli, i nisu hteli prihvatati prvu pomoc ali nemam POV za to, ali ako smo mi dobili kaznu za PG, zelim da i oni budu kaznjeni za PG jer se nisu zaustavljali.

Jovan333

Player
Player
PG je nemoguća radnja u rl koja je moguća u rpu mi nismo uradili pg . Jedino za šta mozemo da dobijmo kaznu je Fearrp ali nismo imali pušku upernu na nas ni ujednom trenutku tako da ne vidim kaznu za to . Plašio sam se za svoj život i zato sam otišao na planinu znajući da vi ne možete tamo da me jurite po rpu

loshm1

touch grass
Player
Vi ste uradili PG, to sto se niste zaustavili je PG ne fear rp

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
kriv si admin je doneo dobru odluku ne znam sto se zalis

loshm1

touch grass
Player
Ti ne znas sta je Pg a sta je Fear Rp
Sta god da je, krivi ste sto se niste zaustavili, sudarili ste se kolima bog zna koliko puta, pucali smo u vas, i vi samo prolazite kao da se nista ne dešava...

Jovan333

Player
Player
Mi smo se zaustavili i krenuli da izlazimo iz auto odmah nakon sto samo udarli lika , a vi ste krenuli da pucate na nas da ne kazete nista stoga Fear rp plašim se za svoj život neću da stanem osobi koja je pre 5 sekundi pokušavala da me ubije već idem na planinu zato što vaši auti ne mogu da se penju tamo po rpu . Da niste krenuli da pucate mi bi izašli ali pošto mi se živo osećao ugroženim sam odlučio da bežim na planinu znajući da vaše auta ne mogu tamo . .

Jovan333

Player
Player
Ало ниједан ауто не може да ради скокове
Ti stvarno ne znaš rp . Ovo čak i nije hard rp server a na Hard Rp serverima smeju skokovi + auto nije išio više od 60 km tkd i url nebi mu bilo ništa al ovo je rp + nije hard rp nemam šta da ti više pričam umesto št trošiš moje vreme i tvoje na forumu idi i čitaj rp pravila pošto ih očito ne znaš...

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Priznao si da si radio PG. Ako imas zalbu na igrace mozes ih postaviti na forum. Admin je donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom