Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Žalba na Državne organizacije | FearRP , FailRP, TK, CR

Status
Not open for further replies.
Your ID
9379
Players nickname
Bane_Volja
Suspect ID
12415, 1328
Date of violation
Jan 12, 2022
Time of violation
22:19
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=E0BEl4WMXHU&ab_channel=boteo

maisony9

:)
Player
Što je najgore sve se vidi na POV-u ovo što sam ja napomenuo iznad ja opet objašnjavam svaki korak ove situacije... molio bih bez spama više članova državnih organizacija, na Administratorima je da odluče da li je za kaznu ili ne.

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Ostavicu ovu zalbu visem curatoru drzavnih organizacija. (Svako naredno komentarisanje ce da se sankcionise).

Mikri Polo

Player
Player
RP2WIN ID 2970
Evo ovako,prodavao sam oruzije na black marketu i dosli su mi njih dvojica i pitali me da li prodajem na vise ja sam rekao da prodajem,dogovorili smo se oko kolicine razmenili brojeve i rekao je da mu to nabavim sto pre.Nasli smo se na mojoj lokaciji (kod gheta ko pumpe),ali sam bio udaljen od kola drzao sam pusku u ruci i rekao hajde sad daj mi legitimaciju kako bih video da li je policajac na sta je on i naseo,izletela su 3-6 automobila vlade (policija)...Odveli su me na ispitivanje.Tamo su upotrebili taj serum istine posle koga sam ja morao da pricam samo istinu sto smatram da nije ni malo pravedno jer su iskoristili komandu protiv koje ja ne mogu.Rekao sam gde mi se nalazilo oruzije koje mi je oduzeto (50 kom revolvera).

Link slike kako upotrebljuju komandu (takodje imam i ceo POV koji je dugacak veoma (oko 15 min )pa nisam hteo da zamaram administraciju):

baalesh

Player
Player
RP2WIN ID 2970
Evo ovako,prodavao sam oruzije na black marketu i dosli su mi njih dvojica i pitali me da li prodajem na vise ja sam rekao da prodajem,dogovorili smo se oko kolicine razmenili brojeve i rekao je da mu to nabavim sto pre.Nasli smo se na mojoj lokaciji (kod gheta ko pumpe),ali sam bio udaljen od kola drzao sam pusku u ruci i rekao hajde sad daj mi legitimaciju kako bih video da li je policajac na sta je on i naseo,izletela su 3-6 automobila vlade (policija)...Odveli su me na ispitivanje.Tamo su upotrebili taj serum istine posle koga sam ja morao da pricam samo istinu sto smatram da nije ni malo pravedno jer su iskoristili komandu protiv koje ja ne mogu.Rekao sam gde mi se nalazilo oruzije koje mi je oduzeto (50 kom revolvera).

Link slike kako upotrebljuju komandu (takodje imam i ceo POV koji je dugacak veoma (oko 15 min )pa nisam hteo da zamaram administraciju):
Izvini bato ali da nisi ti malo omasio svoju postavku zalbe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom