brat ne masi ili je toliko dobar ili ima lagani AIM LOCK ako je toliko dobar da hita kroz bush i zna tocno di cu bit u bushu svaka cast
I NE ZANIMA ME STA DRUGI MISLE
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jedino ti je noga bila u bushu ali ok.brat ne masi ili je toliko dobar ili ima lagani AIM LOCK ako je toliko dobar da hita kroz bush i zna tocno di cu bit u bushu svaka cast
nedozvoljen carabinebrat ne masi ili je toliko dobar ili ima lagani AIM LOCK ako je toliko dobar da hita kroz bush i zna tocno di cu bit u bushu svaka cast
ma svaka cast cemu onda toliki offtopic Roko Balboa???evo pova Marijane Pavicu, zanemarite moga kolegu u pozadini koji prica na radio ig hvala
jebiga dobro pucas nerealno dobro ggma nez sta su ovi pricali ja sam uploado pov i eto poslo ga cim se uploado oprosti ako te ijedan od offtopic komentara uvrijedio
da tebe ljubi brat imas ne dozovljen carabin HAAHAHHA self Report radisbrat ne masi ili je toliko dobar ili ima lagani AIM LOCK ako je toliko dobar da hita kroz bush i zna tocno di cu bit u bushu svaka cast