By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!npcU POV se Čuje kako likovi pričaju da me opljačkaju stoga ulaze u RP situaciju i izbjegavaju ju tako što me dovršavaju
ma ne znaju oni sto je to vidis da umesto rp da igraju igraju forum preimenovao decko ikonu gta u forumgeng ima pravo da zavrsava panduri nemaju. naucite da roleplayate
6.13 Ograničeno je ubijanje osobe u nesvijesti kako bi se izbjeglo stanje RP (ubojstvo iz milosrđa). | Demorgan 120 min ili UPOZORENJEgeng ima pravo da zavrsava panduri nemaju. naucite da roleplayate
ne znas zato sto to nije nikakvo izbegavanje rp-a ako sam ti reko da te necu robati mars u bolnicu ahahahah kolko si napaljen je6.13 Ograničeno je ubijanje osobe u nesvijesti kako bi se izbjeglo stanje RP (ubojstvo iz milosrđa). | Demorgan 120 min ili UPOZORENJE
Vjeruj mi znam dobro da gang nema pravo dovršavat jer prije davno kad još nisam znao pravila sam prekršio to pravilo i dobio demorgan za to
gle mi smo bili u roleplay situcaiji ja sam trebao nekog od vas trojice iskamatarit stoga ja sam roleplayone znas zato sto to nije nikakvo izbegavanje rp-a ako sam ti reko da te necu robati mars u bolnicu ahahahah kolko si napaljen je