Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20623
Players nickname
Nugi Lepadasy
Administrators nickname
Lil Trajko
Date
May 14, 2023
Time
00:00
Proofs
xxxx

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Dobar dan Mujo ili Abrahame ovisi ko ce da pregledava zalbu, danas smo u getu imali situaciju de je lik krsio FearRp, ja nisam mogao da upalim snimanje pa sam zvao admina i javio se admin Lil Trajko, dosao je lik autom vdmao je cim se admin javio onda kad smo digli lika on je vrteo price i stajao u mestu jedno 10 15 sekundi dok ceka njegove drugove (jer je imao ceo gun shop kod sebe) nije hteo da digne ruke pa su poceli njegovi drugovi da nas pucaju, mi smo pobegli i u sred pucnjave nas admin salje za G.P 2.1 da promenimo ime u sred pucnjave i Rp-a i nakon toga pitao sam ga dali ce da ga posalje i na to sam dobio odgovor “nije prekrsio FearRp” ovaj admin vec par dana ima problema samnom cak i kad je bio Purge poslao me za krsenje pravila Purge-a a oko mene se 10 ljudi pucalo i od svih 10 ljudi on je samo mene poslao ostale nije, pregledajte pov od admina i utvrdite sami da li ce te ga kazniti.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Slažem se da ovaj dečko više ne treba da bude admin jer maximalno zloupotrebljava svoj položaj. A 0 pomoći igračima kad treba. Kao papagaj ponavlja jednu rečenicu na svaku situaciju. I kad god je pozvan da dodje ingame da speca uvek ista priča ja ne vidim ništa a stoji pored lika koji krši pravila. Stvarno ne znam kako ovakvi likovi dobijaju admina...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom