Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11372
Players nickname
Tobias Castle
Suspect ID
38227
Date of violation
May 14, 2023
Time of violation
12:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JuBP4bC9Jms

Savke White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od cele situacije imate rok 6 sati

Last edited:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od cele situacije
Ne razumem kakav POV cele situacije treba. 2 puna automobila njega zaustavlja covek ne staje i pritom radi PG. Molim za malo ozbiljnosti i da ovo pregleda neki visi admin. Ovo je pov cele situacije i traje sasvim dovoljno da se vidi da covek radi cist FEAR RP. Hvala

Joe Masseria

Player
Player
Pa kako je ovo Fear Rp ,ti mu naredjujes da stane on nece ,imas nacin da ga zaustavis i da mmu brojis ...brukas se sa ovim prijavama burke.
Ovde ti radis MG na bubicu ,treba kazniti tebe i ovoga drugog .Jer se vidi tvoj krug a ti govoris onome koji je izvan njega da mu kaze da stane i on te cuje i govori.. obojica MG(Mislim na tebe i tvog kolegu) .Jasna situacija

Last edited:

Kenox

⚜️
Player
Ne kontam opste okacio je sebe ,prvi put da neko sam sebe zavaljuje...u kojoj situaciji momak radi FEAR RP ???
.i pritom pravi MG sa kolegom i kaci drugog momka koji mu nije htio stati...haha joj cirkusa
Teska prica

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Pa kako je ovo Fear Rp ,ti mu naredjujes da stane on nece ,imas nacin da ga zaustavis i da mmu brojis ...brukas se sa ovim prijavama burke.
Ovde ti radis MG na bubicu ,treba kazniti tebe i ovoga drugog .Jer se vidi tvoj krug a ti govoris onome koji je izvan njega da mu kaze da stane i on te cuje i govori.. obojica MG(Mislim na tebe i tvog kolegu) .Jasna situacija
Druže daj ne lupetaj pričamo na radio sve vreme. I obnovi ti ta pravila malo pre nego što kreneš da se praviš pametan. Čoveku je jasno rečeno da se zaustavi, pritom lik radi i PG dok beži upada u kanal i najnornalnije se okreće i nastavlja da beži. To što si ti iznerviran što je ovo okačeno je druga priča, jer si navikao da sa drugarima kršiš pravila grada svakodnevno.

Last edited:

Joe Masseria

Player
Player
Druže daj ne lupetaj pričamo na radio sve vreme. I obnovi ti ta pravila malo pre nego što kreneš da se praviš pametan. Čoveku je jasno rečeno da se zaustavi, pritom lik radi i PG dok beži upada u kanal i najnornalnije se okreće i nastavlja da beži. To što si ti iznerviran što je ovo okačeno je druga priča, jer si navikao da sa drugarima kršiš pravila grada svakodnevno.
Hahah kad sam pogledao na sta si se sve žalio svakodnevno razumijem ovo sto si napisao...Obnovi ti pravila i vidi se ko je iznerviran....
A radis cisti MG to ce ti i Admini dokazati...jedini prekrsaj na povu.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Hahah kad sam pogledao na sta si se sve žalio svakodnevno razumijem ovo sto si napisao...Obnovi ti pravila i vidi se ko je iznerviran....
A radis cisti MG to ce ti i Admini dokazati...jedini prekrsaj na povu.
Mg preko radija? bato ti baš ne znaš gde biješ 😂 Baš lepo od tebe što me pratiš 😍

Joe Masseria

Player
Player
Mg preko radija? bato ti baš ne znaš gde biješ 😂 Baš lepo od tebe što me pratiš 😍
Pratim jer ti se u povu vidi da ne pricas preko radia ,zanimljiv si i ozbiljan ko Mudja ....
I molim admine da pogledaju i ostale tvoje prijave i shvatice da si zalutao u grad i da ti jedan lagani MG poklone

Status
Not open for further replies.
Top Bottom