Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14907
Players nickname
Mare Mooorehead
Suspect ID
38735
Date of violation
May 15, 2023
Time of violation
02:35
Proofs
https://youtu.be/kFfUzHGG7Wc

Power Denza

Player
Player
A nisi snimio prije toga kako si iznervirao mene i ljude oko mene i šta si sve uradio da dodje do ovoga ?

Power Denza

Player
Player
Obrazloženje za ADMINA

Istina je da sam opsovao , opsovao sam jer sam se iznervirao a oni su poštovana ADMINISTRACIJO namjerno doveli mene do toga da puknem...

Opsovao sam IC jer naravno prenosim svoj karakter u RolePlay mislim da je to sastavni dio RolePlay-a

Da se vratim zašto sam ovo uradio

Momak koji me okačio za ovo je prije ovoga u 2 ujutru napravio situaciju i proziva me na radiu da dodjem gdje njegovi drugovi dolaze ispred stanice gdje radim kako bi mene zajebavali , SAT vremena je sve trajalo i doveli su me do toga da jednostavno puknem i desilo se to što se desilo. Navedeni igrač je namjerno mi smještao otkaz i nije mogao da bi na kraju namjerno uradio RP2WIN kako bi izvukao od mene nešto da kažem da me okači ovdje...

Ukoliko možete , zamolio bi ADMINISTRACIJU da barem zatraži pov od igrača od početka situacije kada me zovnuo ispred stanice i kada je sve počelo barem početak situacije prvih 3 minuta , jer smatram da ovaj čovjek što me okačio nije prikazao cijelu situaciju zašto sam ja ovo rekao i šta se sve desilo , jer krije stvari za koje bi on trebao biti kažnjen a to je RP2WIN

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu!​
  • Greške nisu ispravljene u zadanom roku
ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom