Obrazloženje za ADMINA
Istina je da sam opsovao , opsovao sam jer sam se iznervirao a oni su poštovana ADMINISTRACIJO namjerno doveli mene do toga da puknem...
Opsovao sam IC jer naravno prenosim svoj karakter u RolePlay mislim da je to sastavni dio RolePlay-a
Da se vratim zašto sam ovo uradio
Momak koji me okačio za ovo je prije ovoga u 2 ujutru napravio situaciju i proziva me na radiu da dodjem gdje njegovi drugovi dolaze ispred stanice gdje radim kako bi mene zajebavali , SAT vremena je sve trajalo i doveli su me do toga da jednostavno puknem i desilo se to što se desilo. Navedeni igrač je namjerno mi smještao otkaz i nije mogao da bi na kraju namjerno uradio RP2WIN kako bi izvukao od mene nešto da kažem da me okači ovdje...
Ukoliko možete , zamolio bi ADMINISTRACIJU da barem zatraži pov od igrača od početka situacije kada me zovnuo ispred stanice i kada je sve počelo barem početak situacije prvih 3 minuta , jer smatram da ovaj čovjek što me okačio nije prikazao cijelu situaciju zašto sam ja ovo rekao i šta se sve desilo , jer krije stvari za koje bi on trebao biti kažnjen a to je RP2WIN