Dobar dan Administracijo dobio sam ban od doticnog Admina za nesto sto nisam ni uradio pisao asam zalbu i pre ali nisam znao o cemu se radi to 28.04 sam u vecernjim satima osatvio anti afk i spkovao svoje stvari i otisao za srbiju za prvi maj i kod svoje robine zzzztim su mi nakon 3 dana javili da sma banovan u tom trenutku nisam mogo nbist da uradim jer tamo de zivim u SRB nemam interen soga sam mislio da napisem zalbu kad se vratim sa puta. Razmisaljo sam zbog cega sma mogo dobiti ban i doso sam do zkljucka da je admin stojao pored mene duze vreme video da se ne mrdam i samo na osnovu toga je zkljucio da ja koristim neki softver u principu je kao da samo trcite u mestu i na taj nacin postizete efekat ne spavanja odnosnos ne padanja u san , Slobodno mozete da zatarzite snimak od sad vec bivseg admina kako sam cuo jer smatarm da je doneo pogresnu odluku i time mi naneo stetu od koju necu da nadohnadim u skorije vreme. Molim da se sve ovo sto sam reko uzneu obzir i ako je moguce da dobijem unban hvala.