Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12347
Players nickname
Jenifer Jeny
Suspect ID
17582I16562I9368
Date of violation
May 16, 2023
Time of violation
16:45
Proofs
https://youtu.be/IEMfCNan3F4

Kemal Armani

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu​

• Razlog: POV je nedostupan Dostavite pov povezan sa situacijom
    • Rok za dostavu pov-a 6h

stelee

Player
Player
Имам ПОВ и ја и играц ИД 17582 да вам ниси бројала односно да се ниси цула то је проблем до тебе не до нас.Хвала админи

БIVSI ADMIN❤️

16562 Pg- Prica dok je bez svesti
12347 Pg- Puca sa torbom u ruci
9368 Baiting- ulazi i izlazi iz dvorista
12347 Fail rp- Broji coveku koji je na ulici da izadje sa poseda
16562 Nrl- vraca se na mesto gde je poginuo pre nego da prodje 15 minuta i seca se sta se desilo
12347 Mg- Prepoznaje ljude preko skin-a nakon sto su otisli i vratili se
03:50- svi zivi moguci u pov-u fear rp- stoje nenaoruzani kao npc-evi dok se puca odmah pored njih
16562- Baiting- Odlazi i vraca se nakon izdatog upozorenja

Svi ste prekrsili po neko pravilo, klasican npc skup a za burazere ako su fam imam savet, idite M-Moja familija-Obrisi familiju da postedite i njih i vas❤️

Jenifer Givenchy

Player
Player
16562 Pg- Prica dok je bez svesti
12347 Pg- Puca sa torbom u ruci
9368 Baiting- ulazi i izlazi iz dvorista
12347 Fail rp- Broji coveku koji je na ulici da izadje sa poseda
16562 Nrl- vraca se na mesto gde je poginuo pre nego da prodje 15 minuta i seca se sta se desilo
12347 Mg- Prepoznaje ljude preko skin-a nakon sto su otisli i vratili se
03:50- svi zivi moguci u pov-u fear rp- stoje nenaoruzani kao npc-evi dok se puca odmah pored njih
16562- Baiting- Odlazi i vraca se nakon izdatog upozorenja

Svi ste prekrsili po neko pravilo, klasican npc skup a za burazere ako su fam imam savet, idite M-Moja familija-Obrisi familiju da postedite i njih i vas❤️
Ja sam pitala visu silu za to u vezi torbe rekao mi je da nije baga buze. I drago mi je da je upravo Otisao vas lider na twinkiju na bahame. Ima pravde ima boga. I nadam se da cete svi da zavrsite tako jer koristite citeve. I vas lider prodaje Ingame novac za rl novac. Srdacan pozz. Jenny

stelee

Player
Player
Као прво не знам о чему причаш лице а ти Јенифер уради свима ПЦ Чеак и видес боље се забави твојима из фама јер ме лик ван схоота.
БИВСИ АДМИН
Stefan Makijaveli ❤️

Jenifer Givenchy

Player
Player
Ja za tvoju informaciju nisam kod nikog u fam. A ti na koga sumnjas izvoli prijavi.
Nemoj meni da nabijas za druge, za druge ne znam, dal cituju al za vas Fam provereno znam.

stelee

Player
Player
Каko nisi u Evilu si.I nemoj da pricas vise da citujemo ne cituje niko

Jenifer Givenchy

Player
Player
Nisam, izasla sam iz Fam, zato sto nemam njihovu podrsku i zastitu. I sama sam jer vi dolazite namerno provocirate, a oni se boje da im ne nabijete Warn porodice i kuliraju sve sto vi radite. Posto sam u porodici, a nemam podrsku kao da nisam kod njih, kao da sam sama, napustila sam ih. Da ne bi dobili Warn porodice zbog mene, jer stalno dolazite i provocirate.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom