Daje mi 2/2 iz skoka vec je bio banovan za cheat na mainu i na twinku.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!decko ne masis metka i na tajnoj 2 od 2 nisi se puco 3 mjeseca i odjednom najjaci na serveru,ne ide to tako
sherao si nam na discordu kako pucas sa hitboxo smrdo mali
nikad nisam ni bio na vasem dis xDsherao si nam na discordu kako pucas sa hitboxo smrdo mali
1x BA - 0x GP 4.1ti mi kazes decko dobio si ban za cheat i meni nes kazes xD i ti amire isto si dobio ban za cheat
Ja se nebi kacio sa njim on je iz pazar buraz.ti mi kazes decko dobio si ban za cheat i meni nes kazes xD i ti amire isto si dobio ban za cheat
dekice protezu u mlaku vodu i na spavanje, nisi ti za ove igrice i nemoj posle da me molis da te primim u orgMala shuxnica odma reporta za cheat cim umre :,((((
Nauci da igras igricu Amire dete glupavo
A i mogli bi vi prvo da izgasite ta govna sto koristite, mada ni to vam ne pomaze s obzirom da vas jedan lik userava
Najjaci si ti, nije ti ovo vremenska prognoza da vracas vreme unazad klosaru malidekice protezu u mlaku vodu i na spavanje, nisi ti za ove igrice i nemoj posle da me molis da te primim u org
ti pricas ahhahahaahhahadecko ne masis metka i na tajnoj 2 od 2 nisi se puco 3 mjeseca i odjednom najjaci na serveru,ne ide to tako