Pucam coveka karabinom dam mu 93 izbrojite i animacija mu je zabola kao da je vec umro pucam ga al ne izlazi dmg ? okrecem se ponovo i ponovo vidim istog lika???
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ID 4970 nema recoilNakon pregleda dokaza ne mogu zaključiti ovu žalbu!
- Molim ID 32208 da dostavi svoj POV
Ima rok 8 sati da dostavi POV
Admine fullscreenaj video na linku sto je ovaj postavio videces da nema lik recoilNakon pregleda dokaza ne mogu zaključiti ovu žalbu!
- Molim ID 32208 da dostavi svoj POV
Ima rok 8 sati da dostavi POV
Bezpotrebno vređanje ljudi koji iznose svoje misljenje.majmuncine H pik je normalno da ce pucati tako ko vas jebe kad ne znate probajte sami pa cete videti
Ja ne znam ko je koga onda reporto..ae kao da svi ne znamo da jedva cekate da nekom smestite ban
Ovo si ti napisao sam čišto sumnjam da bi kompjuter pogrješio i napisao "areške" uostalom zašto je sve na srpskom ne bi li trebalo bit na engleskom?Dokaz da me izbacilo iz igrice i tog momenta mi je prekinuto snimanje.
Au buraz nek neko otvori prozor da izadje ova glupostOvo si ti napisao sam čišto sumnjam da bi kompjuter pogrješio i napisao "areške" uostalom zašto je sve na srpskom ne bi li trebalo bit na engleskom?
Daj mi svoju glavu da malo i ja odmorim.Ovo si ti napisao sam čišto sumnjam da bi kompjuter pogrješio i napisao "areške" uostalom zašto je sve na srpskom ne bi li trebalo bit na engleskom?