By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ko je reko da ne smem ti trazit stvari za da te pustim iz zatvoraroba me u zatvoru sa korumpiranom biografijom...mg lidera...
jebiga al si radio kriminalne stvari u gzko je reko da ne smem ti trazit stvari za da te pustim iz zatvora
daj mi tvoj discord da se dogovorimoako oces da povucem reci al me iznervirao ovaj sto me vodio prvi je napravio mg pre toga zab sam da sejvam
daj mi tvoj discord da se dogovorimo
sacekaj tefo batonga da se uplodaPregled zalbe u toku
da al fora je sto si robo u gz zatvoru.....Approved - FIB Korumpirana Biografija | Mare Mooorehead | 14907
Mare moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje da mu predaju
pa smem druzeda al fora je sto si robo u gz zatvoru.....
resenoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Trenutni POV nije dostupan
dostavite POV od krsenja pravila
imate rok 15 sati
AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHApa smem druze
pa smem druze
Ostavi forum warioraDaj brate povuci zalbu, ispadni covek. Ne moras sve resavati preko foruma
razmislicuDaj brate povuci zalbu, ispadni covek. Ne moras sve resavati preko foruma
razmislicu ako povlacis moras obrisat video i tjtrazmislicu
ja ne bi kacio nikoga jer nije mi namera samo forum cilj mi je da se druzimo i zajebavamo a ja ako bi kacio nekgoa i zamolio bi me da sklonim sklonio bipuno puta su ljudi mne kacili a i ne verujem kad bi mene neko kacio da bi povuko