Postovanje.Ovo je nesto sto mi se prvi put desava od rada u svim drzavnim organizacijama od PD FIB GOV SAHPA EMS i ovo prvi put vidim znaci molim admine ovo je dokaz gde on priznaje kako me preko reg oznaka potrazio i vidio tamo da imam 1 zatvorsku kaznu i da na osnovu toga je on mene u moje privatno vreme dosao na sveteonik i cekao da dodjem do automobila i rekao mi dizi ruke gde sam digao ruke i nista zivo od oruzja nisam imao cist kao suza kad sam podigao ruke odma me vezao i skinuo mi masku i uzeo pasos na silu cak nije trazio da mu ja licno dam dokumente i skinem masku to je na silu uradio iako me pretrazio i vidio da nista kod sebe nedozvoljeno nemam !!!! zatim priznaje put zatvora da je pogledao reg oznake i tako nasao da sam imao zatvorsku kaznu gdje mi pise kaznu za nepotcinjenost i nedozvoljeno oruzje veca kolicina a ja cist nista kod sebe nemam zatim su mi automobil pretrazili i zaplenili sve sto je bilo od oruzja tu iako imam dozvolu za oruzje nisu je ni trazili nit ista ......... ovo nemaju pravo da rade jer nijedan IC razlog nisu imali da to urade cak sta vise sam suradjivao gdje mi on pise kaznu za 2.26 nepotcinjenost na osnovu nicega i onda nista neponalazi kod mene a pise kaznu 2.17.3 veca kolicina nedozvoljenog orzuja molim admine da se stane u kraj ovim nesposobnim indijancima
ID:14556 i ID:25731
ID:14556 i ID:25731