Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24407
Players nickname
Jigoro Kano
Suspect ID
15394
Date of violation
May 21, 2023
Time of violation
12:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kCBiyr34Eow

Jigoro Kano

Player
Player
Sto se mene tice, mozete da radite pc check slobodno ionako sam clean. To sto vi placete sto vas ubija najjaci turfer ne zanima me. Na tvoj bezvezni snimak se vidim kako sam te ubio kod stepenica. Tako da nema smisla za zalbu ovu.
ok turferu de kad si tako moćan pokaži mi POV, tražio sam privatno nisam dobio...

Mixa Dior

Player
Player
Ukoliko admini sumnjaju u verodostojnost ovog snimka, zamolio bih da urade pc check i da provere moj kompjuter. Na snimku sa leve strane se vidim ja gde sam imao cisti hitac na lika i do momenta kada se on popeo gore, takodje sam imao clear shot. Proverite u igrici

Ukoliko admini sumnjaju u verodostojnost ovog snimka, zamolio bih da urade pc check i da provere moj kompjuter. Na snimku sa leve strane se vidim ja gde sam imao cisti hitac na lika i do momenta kada se on popeo gore, takodje sam imao clear shot. Proverite u igrici
Cuti budi srecan, barem ces da odmaras 30 dana neces 60

Issa Haze

Player
Player
Brate ja nebi da se mjesam al na pov se cuje kao da ga pucas vise puta sa revolverom u kraktko vrjeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom