Ima već žalba za njegov cheat, pa ako je moguće da vidim njegov POV...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ok turferu de kad si tako moćan pokaži mi POV, tražio sam privatno nisam dobio...Sto se mene tice, mozete da radite pc check slobodno ionako sam clean. To sto vi placete sto vas ubija najjaci turfer ne zanima me. Na tvoj bezvezni snimak se vidim kako sam te ubio kod stepenica. Tako da nema smisla za zalbu ovu.
Moj brat nezna da puca pa aj da prijavi nekog za hak kakav npcaha ok hvala za info
Cuti budi srecan, barem ces da odmaras 30 dana neces 60Ukoliko admini sumnjaju u verodostojnost ovog snimka, zamolio bih da urade pc check i da provere moj kompjuter. Na snimku sa leve strane se vidim ja gde sam imao cisti hitac na lika i do momenta kada se on popeo gore, takodje sam imao clear shot. Proverite u igrici
Sad ces biti najjaci bahamerSto se mene tice, mozete da radite pc check slobodno ionako sam clean. To sto vi placete sto vas ubija najjaci turfer ne zanima me. Na tvoj bezvezni snimak se vidim kako sam te ubio kod stepenica. Tako da nema smisla za zalbu ovu.
Pre ce biti da si ti npc jer i na moju zalbu i na njegovu izjavljujes isti komentar, mora se vratis na fabrickoMoj brat nezna da puca pa aj da prijavi nekog za hak kakav npc
Sad kad prodjem pc check, smejacu ti se u facuSad ces biti najjaci bahamer
niko te nece pc checkatiSad kad prodjem pc check, smejacu ti se u facu
Zasto ne bi?niko te nece pc checkati
gramatika?Moj brat nezna da puca pa aj da prijavi nekog za hak kakav npc
Nisam samo ja, tu su bila jos 2 drugara: Aleksa Escobar i Luxa WhiteBrate ja nebi da se mjesam al na pov se cuje kao da ga pucas vise puta sa revolverom u kraktko vrjeme.