Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
4210
Date of violation
May 22, 2023
Time of violation
15:05
Proofs
https://youtu.be

Johnson

Player
Player
HAHAHAHAHHAHA STA JE OVO DRUZE
Uzmi lepo dostavi CEO pov od pocetka situacije a ne da mi stavljas pov 26sekunid isto tako dostavi POV kako si se vratio na to mesto gde sam te ubio i kako si mi rekao da cu zbog tog "kurcenja" zavrsiti na forumu i kako si uradio NLR.

Denza Washington 🔥

Player
Player
Nikakav ja NLR Nisam uradio , tu je blizu sjedište vlade , a nlr je kada se vracaš u borbu da se ponovo pucaš a je se nisam više ni pucao niti imam šta s vama , hoćeš da okačim pov kako si me ubio u nesvjesti , i okači pov kako si ubio igrača u nesvjesti koji je bio vezan u vozilu

Johnson

Player
Player
Nikakav ja NLR Nisam uradio , tu je blizu sjedište vlade , a nlr je kada se vracaš u borbu da se ponovo pucaš a je se nisam više ni pucao niti imam šta s vama , hoćeš da okačim pov kako si me ubio u nesvjesti , i okači pov kako si ubio igrača u nesvjesti koji je bio vezan u vozilu
NLR ne mora da bude da nastavis da se pucas NLR ti je isto kad dodjes i obratis se meni i kazes mi da ces me okaciti na forum kako ti znas ko sam ja posto si umro 2minuta pre toga?

Johnson

Player
Player
Time sto si rekao da sam ubio lika dok je bio vezan dokazujes NLR zato sto si dosao na isto mesto u nadi da ce on tu biti i da nastavis hapsenje kao da se nista nije dogodilo kakve veze ima gde je sediste Vlade kad se ti sponas u bolnici koja je na 30sekundi od mesta gde si umro?

Denza Washington 🔥

Player
Player
NLR ne mora da bude da nastavis da se pucas NLR ti je isto kad dodjes i obratis se meni i kazes mi da ces me okaciti na forum kako ti znas ko sam ja posto si umro 2minuta pre toga?
Ja sam prošao tu privatnim vozilom poslije 10 minuta cca i ti mene počeo da pratiš i govoriš kako ja ne znam šta radim

Denza Washington 🔥

Player
Player
Prijatelju moj lijepi ako misliš da sam nešto pogrijesio postavi žalbu i to je to , ti si mene ubio bez brojanja i slično što apsolutno nije dozvoljeno i dobit ćeš svoju kaznu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom