Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
4210
Date of violation
May 22, 2023
Time of violation
15:05
Proofs
https://youtu.be

Johnson

Player
Player
Ajde brate budi realan i iskren da si uradio NLR posle toga došao na isto mesto u isti auto i rekao da ćeš me okačiti 😂😂

Mike Grand

Player
Player
"a sto vi ovako ljude te.." dovoljno je da cujem ovo dijete kojem vjerovatno otac mozes biti, da shvatim koliko si ti iskompleksiran lik zapravo. sinoc dolazis ispred bolnice odmah nakon informala i hapsis one koji izlaze sa oruzjem u ruci, majmune iskompleksirani znam da cuclas jednoroge u org u kojoj radis, mozes i mog jednoroga malo obaliti, dodji da ti ga dam. Zaustavljanje random ljudi na ulici kao GOV, instant brojanje 5 sec svakome ko ti se priblizi pa onda pucanje, jel to drzavna organizacija na koju se mozemo osloniti? Ganjas pocetnike, nabijas im zatvor i novcane kazne pa se pitamo zasto server ne raste, ne raste zbog likova poput tebe, bas nekog pocetnika zaboli kurac da se vrati vise ikad i ceka 2-3 sata zatvora, unistavas igricu svima koji udju u nju, glumis neku silu u igrici jer si u RL obicna sisica koja cucla za poziciju u drustvu.

Denza Washington 🔥

Player
Player
"a sto vi ovako ljude te.." dovoljno je da cujem ovo dijete kojem vjerovatno otac mozes biti, da shvatim koliko si ti iskompleksiran lik zapravo. sinoc dolazis ispred bolnice odmah nakon informala i hapsis one koji izlaze sa oruzjem u ruci, majmune iskompleksirani znam da cuclas jednoroge u org u kojoj radis, mozes i mog jednoroga malo obaliti, dodji da ti ga dam. Zaustavljanje random ljudi na ulici kao GOV, instant brojanje 5 sec svakome ko ti se priblizi pa onda pucanje, jel to drzavna organizacija na koju se mozemo osloniti? Ganjas pocetnike, nabijas im zatvor i novcane kazne pa se pitamo zasto server ne raste, ne raste zbog likova poput tebe, bas nekog pocetnika zaboli kurac da se vrati vise ikad i ceka 2-3 sata zatvora, unistavas igricu svima koji udju u nju, glumis neku silu u igrici jer si u RL obicna sisica koja cucla za poziciju u drustvu.
Mike da te nisam čuo više , okupi onu djecu i idi s njima da kršiš pravila , svakako ne znate ni da RP-ate ni ništa

A ja ću vas da naučim pravila grada , samo da se oforme organizacije

Bebooo moja sanjati ćeš me

Allen Sikter

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Zalba Povucena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom