Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28698
Players nickname
xxxx
Suspect ID
14542, 7692, 43334
Date of violation
May 22, 2023
Time of violation
19:40
Proofs
https://youtu.be/yOGt5iryKIo

Andelko Bakowski

Leader
Leader
Ubili su mog druga i uzeli mu pusku mi smo ih lovili i dosli smo na autoput i krenuli su prvi pucati bez brojanja od 5 sec.

G.P.6.15- Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

PORUKA ADMINISTRACIJI - ID: 14542, 7692, 43334 su clanovi porodice Wolfs balkan.

Last edited:

Logmex Gambo | 1091

Zaprati me na ''YOUTUBE'' kanalu ! Logmex6
Player
Ubili su mog druga i uzeli mu pusku mi smo ih lovili i dosli smo na autoput i krenuli su prvi pucati bez brojanja od 5 sec.

G.P.6.15- Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
Covece,ovde ne mora da ti broji 5 sekundi jer je van Grada ! :D

MARRKO_MARICC

Player
Player

i jos je na auto puto di te mogu i robati a ti mozes samo dobiti za mg i kako znas koja je familija

Andelko Bakowski

Leader
Leader
HAHAHAHAHAHHAAH momci malo bolje proucite pravila servera, Marrko_Maricc ja sam jurio za jednim autom sto su oni preko discorda se dogovorili de ce se nac to ja nisam kriv i bilo nas je dvoje ja i moj drug, ovo nije mg jer nisam reko nikoje informacije o rp situaciji, marko ako si u wolfs balkan pravi si dokaz da cekaju ispred hotela i pitaju ljude da udu u fam.

MARRKO_MARICC

Player
Player
HAHAHAHAHAHHAAH momci malo bolje proucite pravila servera, Marrko_Maricc ja sam jurio za jednim autom sto su oni preko discorda se dogovorili de ce se nac to ja nisam kriv i bilo nas je dvoje ja i moj drug, ovo nije mg jer nisam reko nikoje informacije o rp situaciji, marko ako si u wolfs balkan pravi si dokaz da cekaju ispred hotela i pitaju ljude da udu u fam.
i opet njih je bilo troje a vas dvoje ako ste tili robati na auto putu treba vas maksimalno cetvorica i dva fm auta po dvoje u auto nauci ti malo pravila kosto si reko ti i kolega ste bili znaci dvoje

Andelko Bakowski

Leader
Leader
Cr ako stajem ispred tebe i ti se zabijes u mene? Brate moj ja i moj drug ti govorimo da stanes sastrane sta bi te mi trebali loviti samo da govorimo stani i da kruzimo mapu? Bravo, a to sto si ti radio pg preko planina rado bih okacia al nemam duzi POV!! Momci dosta svade bit ce sta bude srecno da nedobijete warn.

Keller Lombardozzi

Player
Player
Ja potvrdjujem da nisu niti koristili radio da se nadju i da nas ispucaju, cisti mg od strane njih jer su koristili discord.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom