Nije ovo Red Zone pa da mu ne brojCovece,ovde ne mora da ti broji 5 sekundi jer je van Grada !
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije ovo Red Zone pa da mu ne brojCovece,ovde ne mora da ti broji 5 sekundi jer je van Grada !
Postavi pov čitave situacije . P.S. video gdje radite CR... se kači na YT i kada se okači ide žalba na vas. LPBrate pov moze bit i 10 sec samo da se cisto vidi ovde se vidi kako sam ja doso do vas i vi ste krenuli pucat na mene bez brojanja.
decko mislim da si nebitan i da te nitko nista nije pitao,tako da zaobidji ovu objavu.Aj nemoj da mi lupetas nauci pravila
jesi siguran da nemam video gdje nisi htjeo izaci iz vozila,tj ti ili tvoj kolega nez tko sad. jel treba da i to objavljujemLeon ima licnu biografiju, ali ja nemam, a i vidi se da sam ja bio udaljen i da nisam prilazio tako da otkacito to sa liste
A kojom si logikom ti skontao da mi necemo vise imati neformalnu?Braco moja u to sto vi govorite max kaznu mozemo dobiti 180 min u demorganu(da je istina), a vi vise necete imati neformalnu i ta trojica koja su pucala bit ce 180 min u zatvoru sa warnon.LP!
Abe i ti isto nemoj da mi lupetas kad neznate 2 praviladecko mislim da si nebitan i da te nitko nista nije pitao,tako da zaobidji ovu objavu.
ali otkud tebi dokaz mozda se jesu preko radija dozivali ja ne razumem sta vi pricateJa potvrdjujem da nisu niti koristili radio da se nadju i da nas ispucaju, cisti mg od strane njih jer su koristili discord.
Jesi li cuo da ovaj sto nije stao ima licnu biografijui naucite rp-at ako ti dodju tri auta svi izadju ti ces sigurno u rl da krenes da bezis ne razumem ne znate da rp-ate kao prvo i prvo ja nisam ni bio tamo ali vidim sta se desilo na POV-u
Igram na ovom serveru godinu dana ... Imam više sati igre nego ovi svi NPC rp grand tiket farmeri znaju oni sami koji su da ih ne imenujem javice se sami i niko mi nikad nije odbrojao 5 sec na auto putu pre nego sto me upucao ili krenuo pucati ... Ja nzm da li vi izmišljate nova pravila ovog servera ... Robanje u geto 3 lika i jedan auto ... Robanje na auto putu 2 auta i 4 lika ... Pov je 26 sec neka momak okaci ceo pov gde se vidi CR i kako traži da mu vrate ofarban pušku da ih nebi okacio .... Izvinite malo na smetnji i prijatna noć ... Hvala na razumevanju ...Ubili su mog druga i uzeli mu pusku mi smo ih lovili i dosli smo na autoput i krenuli su prvi pucati bez brojanja od 5 sec.
G.P.6.15- Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
Iako si tako dugo tu opet nisi naucio pravila... Aj spavanjeIgram na ovom serveru godinu dana ... Imam više sati igre nego ovi svi NPC rp grand tiket farmeri znaju oni sami koji su da ih ne imenujem javice se sami i niko mi nikad nije odbrojao 5 sec na auto putu pre nego sto me upucao ili krenuo pucati ... Ja nzm da li vi izmišljate nova pravila ovog servera ... Robanje u geto 3 lika i jedan auto ... Robanje na auto putu 2 auta i 4 lika ... Neka momak okaci ceo pov gde se vidi CR i kako traži da mu vrate ofarban pušku da ih nebi okacio .... Izvinite malo na smetnji i prijatna noć ... Hvala na razumevanju ...
E neka si mi ti reko idi farmaj tikete za gazdu da se ne ljuti trebace paraIako si tako dugo tu opet nisi naucio pravila... Aj spavanje
Idemo mi na spavanje sa ugašenim kompom a ti sto farmas tikete ne javljaj seIako si tako dugo tu opet nisi naucio pravila... Aj spavanje
alo momak bio si u pelenama dok vas na nisam naucio pravila i tebe i cjeli Auditore zato zacepi usta i razguli.Abe i ti isto nemoj da mi lupetas kad neznate 2 pravila
Samo krsite pravila po gradu
NPC