ajde priznaj da si mu gutao cim cuvas tu slikuDruze jebo sam ti kevu ono rasturio sam je
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde priznaj da si mu gutao cim cuvas tu slikuDruze jebo sam ti kevu ono rasturio sam je
ne buraz ovo sam ja kako ti jebem kevuajde priznaj da si mu gutao cim cuvas tu sliku
au kako si bolestan lozis se na velike cugelje preslo ti od monetaDruze jebo sam ti kevu ono rasturio sam je
bar ga ja imam nije otiso po mleko Sportski pozdravma nemoj ti meni te price opste je poznato da volis da cuclas
tebe je ocigledno cale dojio cim si ispao tako poremecen
bolje da ode po mleko nego da me doji iskrenobar ga ja imam nije otiso po mleko Sportski pozdrav
Istu ti nabijemo i on i ja u dupeau kako si bolestan lozis se na velike cugelje preslo ti od moneta
mogu da zamislim onako ulazis u ovaj thread i razmisljas jedno 10 minuta sta da napises a da ne ispadnes glup i onda ga slomis brate mili i ispadnes jos glupljiDruze lik nije ni uso u krug s pancirom
Na prvom pov-u pucaju 3 i ubijaju 2 pre kruga - 1 warn + OOC VREDJANJE JE U KRUGU , sve ispred kruga je IC a druge povove necu ni da gledam kad vidim na prvom da self reportujete .ID 3856, ID 11756 Guraju nas sa krova pre informala, ID 23783 nas vredja ooc, ID 32462 me ubija pre eventa.
U drugom povu mozemo videti ID 22623 kako prolazi kroz zonu pancirom kako bi mogao da se popne na krov..
Svestan sam da smo i mi prekrsili pravilo p.d. 1.2. ali koliko toliko imali smo razlog jer ovo nije prvi put da se ovako ponasaju i provociraju.
p d 1 .2Koje pravilo je prekrsio ovaj sto ga je gurno? Ti u pravom zivotu mozes da gurnes nekoga sa krova koliko znam
Ovde nema OOC vredjanja zato sto niste OOC igrac, postajete kada udjete u krug.
Ovaj sto ima pancir nije nikakv BA uradio samim tim sto je na krovu sa pancirom, skripta mu ne dozvoljava da udje, a takodje moze da se popne na taj krov i van zone kao sto ste vi tako da ovde ce samo da dobije warn ovaj 32k ID. Mozda nije ni hteo da udje na informal, mozda ni nema familiju, mozda je dosao da kaze cao, nazalost necemo to nikada saznati.
Pre kruga 10min je OOCNa prvom pov-u pucaju 3 i ubijaju 2 pre kruga - 1 warn + OOC VREDJANJE JE U KRUGU , sve ispred kruga je IC a druge povove necu ni da gledam kad vidim na prvom da self reportujete .
Sve pre kruga je OOC , mene je lik vredjao par sekundi pre event i admin mi je rekao da je u krugu ooc a izvan sve ic , edukuj se .Pre kruga 10min je OOC
Frajer nije opro onaj mantil godinu danamone smrdis, nisi se okupo 3 mjeseca
Koj adminSve pre kruga je OOC , mene je lik vredjao par sekundi pre event i admin mi je rekao da je u krugu ooc a izvan sve ic , edukuj se .