U pravu si nije mi mesto ovde kod tvoje mame jePostovana administracijo, mislim da ovakvim individuama nije mesto ni u kakvom drustvu, a kamoli na Grandu. Ako smo ovo dozvolili, onda nema smisla nista.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U pravu si nije mi mesto ovde kod tvoje mame jePostovana administracijo, mislim da ovakvim individuama nije mesto ni u kakvom drustvu, a kamoli na Grandu. Ako smo ovo dozvolili, onda nema smisla nista.
nije jedini ne znam sta lupas tiray gold jedini koji je dobio i to je to, sve ostale zalbe na toxicnost lidera su reject nemoj da se pravite pametni plus na strimu je strimer toxic ima pravo da radi sta god
Hvala tvojoj x6 jer da nje nema nebi imao cime da pretis ljudimahvala ti sto pratis moje strimove! samo da znas za ss se dobija 60 dana.
Gledajuci koliko godina imas ovo je sramota sta pises ...Hvala tvojoj kevi sto skici kao prase
Iz koje si rupe ti ispao??Gledajuci koliko godina imas ovo je sramota sta pises ...
Nemoj da vam sosu zovem da rjesi stvari ovdje
idi se ubi preslusaj si malo glas zvucis kao kid od 6 godina jebem li ti mrtvo sve po kuciAjde be cuti 10 godina imas.Na to sve toliko si sazreo da imas devojku kada idete iz skole pitas da se drzite za ruke ajde be ne kenjaj mnogo i ne moze covek nista dobiti iz dzaba reportate kad ne mozete.Poz bato
gledajuci tvoju montazu zasluzio jednu masnu kurcinu u usta zato sto si je vrlo dobro editovao i mnogo si se namucioGledajuci koliko godina imas ovo je sramota sta pises ...
120-180minhvala ti sto pratis moje strimove! samo da znas za ss se dobija 60 dana.