Zdravo, jedan od blacklistanih igraca sam za konsantno krsenje pravila, kaznjen sam za pravila koja su se desila jos davno kao sto su pravila koja sam prekrsio u
2021 godini, 2022 itd. , zamolit cu bez off-topic komentara ili slicno, kako sam ja dobio ban za pravila koja sam davno krsio,
trazim da i ovaj decko dobije najstroziju kaznu,
ovo su samo neki od forum linkova ( nisu svi ) + ingame je prekrsio dosta pravila, najvise je prekrsio MG i VDM po ghettu.
2021 godini, 2022 itd. , zamolit cu bez off-topic komentara ili slicno, kako sam ja dobio ban za pravila koja sam davno krsio,
trazim da i ovaj decko dobije najstroziju kaznu,
ovo su samo neki od forum linkova ( nisu svi ) + ingame je prekrsio dosta pravila, najvise je prekrsio MG i VDM po ghettu.
Approved - MG | Zgembo Krhkic
Lik u istoj familiji sa mnom, najveci dusman, vidi familly membere i lovi ih kao clan PD-a, nisam prvi kojem se ovo desava, ali prvi koji je snimio.. Koristi prikazivanje clanova na mapi za to, plus na klipu me zove po imenu pre ikakvog dobijanja pasosa..
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I ID: 8927
Lik me tejza iako imam vidno obelezje GOV-a, ne zeli da prihvati moju legitimaciju, uzima PDA i radi MG.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15, MG I 31569, 9827,10905
10905 dode kasnije i sam ubije ovog u auto a ova dva da ne pricam hahaha
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z. 1.3 I 8927
POV. Em je pobegao u zelenu zonu, još i u unutrašnjost...
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break I 0000
Na pov se vidi par lica bez svesti (ID:22050,23077,4226,8927),jedno lice nakon par minuta odradilo je RK i FearRP(isaoje1v3, ID:22050),nakon sto me je jedno lice ranilo i onesvestilo,polovina njih doslo je rentom,a druga polovina autima iz ganga te su me robali.Pri robanju vide se...
gta5grand.com
Approved - LTA I 8927
gta5grand.com