Zdravo, jedan od blacklistanih igraca sam za konsantno krsenje pravila, kaznjen sam za pravila koja su se desila jos davno kao sto su pravila koja sam prekrsio u
2021 godini, 2022 itd. , zamolit cu bez off-topic komentara ili slicno, kako sam ja dobio ban za pravila koja sam davno krsio,
trazim da i ovaj decko dobije najstroziju kaznu,
ovo su samo neki od forum linkova ( nisu svi ) + ingame je prekrsio dosta pravila
2021 godini, 2022 itd. , zamolit cu bez off-topic komentara ili slicno, kako sam ja dobio ban za pravila koja sam davno krsio,
trazim da i ovaj decko dobije najstroziju kaznu,
ovo su samo neki od forum linkova ( nisu svi ) + ingame je prekrsio dosta pravila
Approved - FearRP | ID 18671
Igrac ne zeli da se zaustavi i ako je u prisustvu dovoljan broj igraca
gta5grand.com
Approved - PG | SAHP/0000
Htio sam svoj auto parkirati na mesto gde cu uci na event ali po0licija ima druge planove i radi PG. Oni sa patrolom idu vise od 40 po brdima a ja normalno idem sa dzipom jer sam upoznat sa pravilima.
gta5grand.com
Approved - CR | 5895, 18671 i 4455
U POV se vidi kako me ID 5895 udara duzi vremenski period pa dolaze njegovi drugovi u pomoc. Takodje se vidi kako ID 5895 i ID 4455 izguravaju lika iz moje organizacije i ID 18671 koji silom udarca meni gasi motor.
gta5grand.com
Approved - P.D 1.18 | Porodica Hydra
Pozz,ulazim u krug te 3 osobe ulaze sa highwaya,koliko sam upucen to je warn za porodicu jer su trojica,ja sam vec kaznjen sto sam usao na krov gdje se ne moze pristupiti. report - prvi dio pova 2 dio snimke - drugi dio pova,snimao sam iz 2 dijela zato sto sam bio ugasio snimanje jer sam...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15, P.Z.Z. 1.1 | 18671
Lik me puca bez razloga na parkingu od zatvora, a bome nije ni brojo 5 sec da izadem iz kola.
gta5grand.com
Approved - P.D. 1.3 | ID | 3992 i 18671
Kao sto se vidi na pov momci su bili u krugu pre pocetka eventa.Molim da se ne nastavlja dalje prica na forumu i da administracija odradi posao kako treba
gta5grand.com
Approved - Massive rule break | Hydra
Okupilo se obdaniste iz hidre da spamuje po forumu Nemoj da posaljem i tebe i te tvoje mutavce iz familije u obdaniste
gta5grand.com
Approved - Gen.P. 3.1, Bug Abuse | ID: 18671, 3538
18671 radi Gen.P. 3.1, a 3538 radi Bug Abuse (dize me bez animacije)
gta5grand.com
Approved - NLR | 18671
Vidi se na pocetku prvog videa da sam ga zavrsio i onda se na drugom videu vidi kako se vraca: Pov2
gta5grand.com
Approved - RDM / ID:25216
Vidi se u POV kako je prvi udario mene pa nakon tog clana familije ubio sa puskom VIDEO DOKAZ 1
gta5grand.com
Approved - Doxing I 18671
Poštovanje, prvo mi je pisao na discordu, pa mi je ingame potvrdio to što je pisao.
gta5grand.com
Approved - P.D. 1.2 I ID:16157
Neko se nasali malo ovo ono decko pred event dodje i ubija
gta5grand.com
Approved - GP 3.2 | ID:18671
Sve se cuje na snimku. Vredjanje (psovanje svega), porodice, majke, sestre...
gta5grand.com
Approved - G.P.3.2+G.P.3.1 I ID:18671
lik mi u non rp chat napisao ma.. ti jebem, mislio je da kaze mamu ti jebem zato je napisao ma.. voleo bih da ovaj bude kaznjen
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1 I G.P. 3.2 I ID: 18671
Sve se cuje u POV-u. Bez ikakvog razloga dolazi i vrijedja i govori kako ce da turfa po ma...
gta5grand.com
Approved - Gen.P. 3.1, Bug Abuse | ID: 18671, 3538
18671 radi Gen.P. 3.1, a 3538 radi Bug Abuse (dize me bez animacije)
gta5grand.com
Approved - P.D. 1.3 | ID:18671
Zelim vidjeti POV od 18671 gdje je ušao u krug od BIZWARA jer sam vidio jednoga minutu prije pocetka BIZ wara kako trci gore po konstrukciji i kad sam se popeo gore odmah nakon pocetka eventa on je vec bio skroz gore na krovu. Smatram da je bio gore prije pocetka eventa a i pucao je po nama sa...
gta5grand.com
Approved - P.D. 1.18 | ID:18671
Vidi se na POV-u kako je ušao na most da puca po nama.
gta5grand.com
Approved - Namijestanje black liste, G.P 3.1,3.2 Familija Hydra
pa sta sam reko kvaliteta sve resave Pa vidi se kolko vas je palo za cheat...I jos vas cituje kad se to rijesi bit Ce tr van top 10...Mi iz Regroup doso nam citer mi ga BLamo vi ga primate u fam.Bahhahahaha kasnije dobio bananu
gta5grand.com
Approved - VDM | 2681
Sve u POV. Dao sam mu upozorenje da ima pet sekundi da ode, pet sekundi je proslo tek tad sam opucao.
gta5grand.com
Approved - Pravilo lidera 3.3 | 26084
Brate eto priznajem jbg nekad sam ja pokusao namestit jednog lika koji mi je iso na kurac par meseci i eto ispo sam picka, ali ovo je next level, to ti je CB i za to se ide u demorgan. CB - Namerno izazivanje drugih igrača, kako bi izazvali reakciju ili kak obi uvredili neku osobu. CB je cop...
gta5grand.com
Approved - MG - ID:2717
Kao sto se vidi u prilozenom dokazu (Videu) igrac MG-a moje ime i prezime dok nosim masku.
gta5grand.com
Approved - RDM+FAILRP| ID 2717 17698
Ljudi su hteli da nas pljackaju a bili su dvojica i nisu imali kola, onda su nas ubili kad nismo hteli da podignemo ruke.
gta5grand.com
Approved - Psovanje majke i porodice I ID 2717
Bili smo na pijaci, nudio mi je svoj auto u zamjenu ja nisam pristao posle toga mi je poceo psovat majku, porodicu, vrijedjat mene... Stvarno mogu reci zalosno u sta godine prolaze takvoj osobi
gta5grand.com
Approved - Prevara scamm ID:2717
Scamo me je igrac za moj auto "BMW M3 E46" igrac mi je ponudio 1.2miliona za auto i reko ja da mu ga prvo predam za 1k i da ce mi on prebaciti pare poslje iz njegovi rjeci ja sam svom srecom poceo snimati i imam dokaze ja sam ga pokusavao da kontaktirampreko telefona nije odgovorio molim vas mi...
gta5grand.com