Zdravo, jedan od blacklistanih igraca sam za konsantno krsenje pravila, kaznjen sam za pravila koja su se desila jos davno kao sto su pravila koja sam prekrsio u
2021 godini, 2022 itd. , zamolit cu bez off-topic komentara ili slicno, kako sam ja dobio ban za pravila koja sam davno krsio,
trazim da i ovaj decko dobije najstroziju kaznu,
ovo su samo neki od forum linkova ( nisu svi ) + ingame je prekrsio dosta pravila.
2021 godini, 2022 itd. , zamolit cu bez off-topic komentara ili slicno, kako sam ja dobio ban za pravila koja sam davno krsio,
trazim da i ovaj decko dobije najstroziju kaznu,
ovo su samo neki od forum linkova ( nisu svi ) + ingame je prekrsio dosta pravila.
Approved - Mass rule break I Vendetta
P.D 1.2 - 4711 P.D 1.2 - 25100 MG - 32185 G.P 3.1 - 155 Zelim da porodica bude strogo kaznjena!
gta5grand.com
Approved - Mass rule break I Vendetta
P.D 1.2 - 4711 P.D 1.2 - 25100 MG - 32185 G.P 3.1 - 155 Zelim da porodica bude strogo kaznjena!
gta5grand.com
Approved - MG i G.P 6.15 I 4711 , 2726
Decaci me zovu imenom iako imam masku to se vidi u prvom pov-u a onda me ubijaju , to se vidi u drugom pov-u . Slaba tacka im je postovanje pravila servera iako vec nemaju neformalnu . Drugi pov kojeg nisam mogao postaviti dole gde me ubijaju i pocinje odma posle prvog pova cu staviti ovde :
gta5grand.com
Approved - PD 1.2 | 82,4711,22323,818
Recu ti samo nesto KUPI RUKE NEMOJ DA SE NERVIRAS NIJE TI TO DOBRO ZA ZDRAVLJE!!! Nemoj ti po usima da dobiješ
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1 I 6711, 4711
Dva igraca me vredjaju dok sam afk i govore mi da sam svasta ovo ono a nemamo nikakav rp, ovo je ooc vrijedjanje
gta5grand.com
Approved - FEAR RP, MG, PG|4711, 5498
Isao sam auto putem udario sam doticnog, izasao sam brojao sam mu 5sec da otidje pritom sam imao pistolj u rukama, izasao i krenuo je da me rafala ali sam ga ubio u tome je zvao svog druga fibovca preko discorda dosao je isti i ubio me, posle je ovaj doticni intelektualac(4771) je okruzio kao...
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 + P.Z.Z 1.3 | 4711
Pucamo se pa pobegne na benzisku, i onda mozete cuti na video tacno da se cuje pucanje gde je on, a i nije bio niko drugi u blizini. Ako ne mozete kazniti za 1.1, onda samo za bezanje u gz
gta5grand.com
Approved - PD 1.2 + RDM LostHer ID: 5667 784 4711
Vidi se na snjimku kreno sam da ih raidamo imao sam full HP i lik me je poceo pucati prije nego sto sam zapoceo raid i nakraju kad se raid zavrsio sacekali su nas i poceli ubijati i ubili nas sve!
gta5grand.com
Approved - Pucanje u HQ | 0000
stv nisam hteo da stavim na forum ali me smaraju ljudi dolaze svaki dan
gta5grand.com
Approved - VDM | ID 4711
Kao sto se cuje i vidi na snimku momak se zaustavio iza mene , pa dao gas da bi me zgazio i onda lakse ubio ..
gta5grand.com
Approved - NLR + RK I ID: 4711
Na POV-u se vidi kako ja dolazim kod bolnicara i kazem mu da ne dize, vratim se da robam, na kraju vide-a se vidi kako dolazi isti id:4711 pre 15 minuta i ubija me.
gta5grand.com
Approved - Fear RP | ID 4711
Na povu se sve vidi, bili smo po getu robali ga i on nije hteo da baci nista
gta5grand.com
Approved - MG, FailRP... | ID:3983
Molim admine da sami procjene ovu situaciju te da kazne te ljude. te na videu ima jedan dio (10:53min) gdje kaze netko opet gleda kroz rupice, to je bilo jedino kada su me kidnapovali kao Ratomira le casa de papel ispred porodicne kuce i silovali, tjerali da radim animacije sto je...
gta5grand.com
Approved - ADMIN ABUSE | NIKOLA OBAMA
Nikola obama je izgleda resio da ukloni FIB. Zahtevam hitan sastanak sa vecim administratorima. Donosi odluke i WARN BEZ DOKAZA. Zato vas ljubazno molim samo jednom da resite ovo. Ili cu preduzeti strozije mere. Dokaz u prilogu gde daje WARN FIB dok SAHP ubija taoca. I to odobrava preko video...
gta5grand.com