Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pucanje pre eventa: ID:18953, 17150, 20824, 13006, 12897, 20874, 13338

Status
Not open for further replies.
Your ID
13203
Players nickname
Nemanja Jovicic
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 4, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9RloNnunAt8

Nemanja.Jovicic

Player
Player
To sto je OOC event ne znaci da ja mogu doci i da ti psujem, nabijam ti pistolj u usta i tako te stvari. OOC event je napravljen da sednes u vozilo i da cekas a ne da izadjes iz auta i da provociras.

Opravdano od strane kolega isto bih postupio da sam vodja ove akcije bio ja. A ne sto bih ja postupio isto nego i ti Jovicicu i ti Matke isto bi postupili na nasem mestu.
Fala bogu znam pravila nebi tako postupio nego kad bi počeo event onda bi vas poubijao sve kao što sam i juce uradio.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Ne nego cete da napusavate i da psujete. Vau to je super. Gledajte to sa druge perspektive nemojte da gledate samo sa Vase strane. Napusavajte tako uzivo policajce pa cete videti kako cete proci. Uzivo isto nemaju pravo da Vas tuku, pa kazu ae sa nama pa lepo umokre peskir pa stave preko Vas, pa Vas tuku tako da ne ostaju modrice. Tako da ako vi nas nedirate sigurno necemo skakati bezveze.

Plus na sve to niste na mestu pocetka eventa i ne cekate tamo na ulazu, nego ste bas kod nase Policije stali i to je za mene provokacija i to zescaa.

A slusaj ovoga Comi Burazera "hepo" kockica dosao da zalozi vatru.

Ili to se kod nas kaze "drveni" advokat
Izmisli ti uživo event "submarine" , dobijate warn za ubijanje pre eventa i to je to. Najgori ste PD ubedljivo što je do sad bio.

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • PD ce dobiti kaznu zbog Pravilo Dogadjaja 1.2
  • Svaki ID koji je pravio probleme kod PD-a ce dobiti kaznu za UB, to su sledeci:
  • ID 4711 dobija kaznu.
  • ID 19865 dobija kaznu.
  • ID 13203 dobija kaznu.
  • ID 19492 dobija kaznu.
  • Nerealno ponašanje (UB) - Radnje koje su nerealne ili povređuju iskustvo igranja uloga (RP) drugih igrača smatraju se neigranjem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom