.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Fala bogu znam pravila nebi tako postupio nego kad bi počeo event onda bi vas poubijao sve kao što sam i juce uradio.To sto je OOC event ne znaci da ja mogu doci i da ti psujem, nabijam ti pistolj u usta i tako te stvari. OOC event je napravljen da sednes u vozilo i da cekas a ne da izadjes iz auta i da provociras.
Opravdano od strane kolega isto bih postupio da sam vodja ove akcije bio ja. A ne sto bih ja postupio isto nego i ti Jovicicu i ti Matke isto bi postupili na nasem mestu.
Izmisli ti uživo event "submarine" , dobijate warn za ubijanje pre eventa i to je to. Najgori ste PD ubedljivo što je do sad bio.Ne nego cete da napusavate i da psujete. Vau to je super. Gledajte to sa druge perspektive nemojte da gledate samo sa Vase strane. Napusavajte tako uzivo policajce pa cete videti kako cete proci. Uzivo isto nemaju pravo da Vas tuku, pa kazu ae sa nama pa lepo umokre peskir pa stave preko Vas, pa Vas tuku tako da ne ostaju modrice. Tako da ako vi nas nedirate sigurno necemo skakati bezveze.
Plus na sve to niste na mestu pocetka eventa i ne cekate tamo na ulazu, nego ste bas kod nase Policije stali i to je za mene provokacija i to zescaa.
A slusaj ovoga Comi Burazera "hepo" kockica dosao da zalozi vatru.
Ili to se kod nas kaze "drveni" advokat
nemoj tako stamenaIzmisli ti uživo event "submarine" , dobijate warn za ubijanje pre eventa i to je to. Najgori ste PD ubedljivo što je do sad bio.
Javi mi se kada se vakcinises protiv besnilaIzmisli ti uživo event "submarine" , dobijate warn za ubijanje pre eventa i to je to. Najgori ste PD ubedljivo što je do sad bio.