Sve se vidi na POV ja znam da je ovaj naš marijan kršio pravila ali neču zato ostavit da cetvorica budu ne kažnjeni.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAAHHAHHAHAHAHAHAHAH hvala ovo me baš nasmijalo šta onda svaki bolničar radi CR kad mora maknut auto da dođe do njega? i kako pucamo bez razloga pljačkamo to je RP razlog brojali smo svi osim marijana koji če 100% dobit kaznu svoju ali neče čitav FAM jer nisu trojica kršili isto pravilo uostalom nije Fear RP ako stojim na cesti zapravo sam baš i htio da budemo sa strane da nas neko ne pokupi ali uostalom treba se zaradit i jedini razlog zas sam došao je zato da vidim ID i zaš bi se ja vas plašio ako imam i ja oružije??Momak ogromnu gresku si napravio pucaliste na ljude koji prolaze bez razloga i to cela familija, CR guras kola sa autom, stojis na Auto putu neplasis se za zivot da ce vas neko pokupit velikom brzinom,decka ubijas u auto bez odbrojavanja da se udalji i posle svega kad se vratila ekipa da spreci masivno krsenje pravila robanja itd ti se neplasis dolazis do likova koji su pod oruzijem i vrtis se i koristis MG. Bolje proxitajpravila pa kaci nekog.
Momce nepravi se pametan mnogo.Glup ti komentar.HAHAHAAHHAHHAHAHAHAHAHAH hvala ovo me baš nasmijalo šta onda svaki bolničar radi CR kad mora maknut auto da dođe do njega? i kako pucamo bez razloga pljačkamo to je RP razlog brojali smo svi osim marijana koji če 100% dobit kaznu svoju ali neče čitav FAM jer nisu trojica kršili isto pravilo uostalom nije Fear RP ako stojim na cesti zapravo sam baš i htio da budemo sa strane da nas neko ne pokupi ali uostalom treba se zaradit i jedini razlog zas sam došao je zato da vidim ID i zaš bi se ja vas plašio ako imam i ja oružije??
Najjači ste mi vi koji komentirate a na kraju če te se vidjet da ste u krivuTop 5 slef reportova 2023
To je doslovno od početka situacijeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji- od pocetka do kraja
- Imate rok 12h
Ali kao sad ču dostavit samo da mi se uploda na ytuNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji- od pocetka do kraja
- Imate rok 12h
Off topic komentari... Nemaju veze sa time sto ste krsili pravila svi redomTop 5 slef reportova 2023