Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
33897
Players nickname
Niksii Guzina
Suspect ID
313
Date of violation
May 24, 2023
Time of violation
14:41
Proofs
https://youtu.be/bDpUf6jlm9U

Prule1988

Player
Player
Pov nemam ali ja mislim da kao admin moreas znat da je to bug do servera sto sam nevidljiv i bas zato sto sam nevidljiv na povu se vidi kako sam ispred prikolice i kako sam ga hito vidi sa na 0:29 Molim vas da pregledate jos jednom POV prije nego sto zakljucite zalbu i da provijerite dali sam ispred ili iza prikolice i da vidite da me lik hito ispred prikolice

Last edited:

Don Jeans

Player
Player
Pov nemam ali ja mislim da kao admin moreas znat da je to bug do servera sto sam nevidljiv i bas zato sto sam nevidljiv na povu se vidi kako sam ispred prikolice i kako sam ga hito vidi sa na 0:29 Molim vas da pregledate jos jednom POV prije nego sto zakljucite zalbu i da provijerite dali sam ispred ili iza prikolice i da vidite da me lik hito ispred prikolice
“Svi učesnici svih dogadaja iz svih sfera moraju snimiti POV i odrzati ga u roku od 48h” sam si kriv sto nemas pov

Djordje Bakmaz

Player
Player
Saces ti mn ban da dobikes lepi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom