jer mi automatski locka na onog na zgradi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate samo pazi da ne radis self report posto ti baga radio dok pucas kazem ti prijateljskijer mi automatski locka na onog na zgradi
To je visual bug, nije banablebrate samo pazi da ne radis self report posto ti baga radio dok pucas kazem ti prijateljski
brt 1 se desilo vidi se da nisam bagao namjernibrate samo pazi da ne radis self report posto ti baga radio dok pucas kazem ti prijateljski
.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam POV od igraca ID 313 Imate rok 12h da dostavite POV.
/Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
ProsloNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
kako si nam ti pametan svaka ti cast DjordjeProslo
“Svi učesnici svih dogadaja iz svih sfera moraju snimiti POV i odrzati ga u roku od 48h” sam si kriv sto nemas povPov nemam ali ja mislim da kao admin moreas znat da je to bug do servera sto sam nevidljiv i bas zato sto sam nevidljiv na povu se vidi kako sam ispred prikolice i kako sam ga hito vidi sa na 0:29 Molim vas da pregledate jos jednom POV prije nego sto zakljucite zalbu i da provijerite dali sam ispred ili iza prikolice i da vidite da me lik hito ispred prikolice
nema pov bas kad je nevidljiv daj zajebi me“Svi učesnici svih dogadaja iz svih sfera moraju snimiti POV i odrzati ga u roku od 48h” sam si kriv sto nemas pov
A uglavnom je to takonema pov bas kad je nevidljiv daj zajebi me
Saces ti mn ban da dobikes lepiPov nemam ali ja mislim da kao admin moreas znat da je to bug do servera sto sam nevidljiv i bas zato sto sam nevidljiv na povu se vidi kako sam ispred prikolice i kako sam ga hito vidi sa na 0:29 Molim vas da pregledate jos jednom POV prije nego sto zakljucite zalbu i da provijerite dali sam ispred ili iza prikolice i da vidite da me lik hito ispred prikolice
Hahahah spremi se 30dana dug periodDordje pekmez nemoj puno svirkat kurcu hvala unaprijed