Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25959/38572
Players nickname
Ljubisa RoyaI
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
May 24, 2023
Time
22:16
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/387709/

Ljubisa

Player
Player
Pozdrav Mujo/Abrahame, Dobio sam ban za G.P 1.1 pre par minuta, TWINK jesam delio priznajem i to je bilo ja mislim 14. maja, tog dana sam isao na ekskurziju i trebala je da izadje kuca 1032 na aukciju, ta kuca mi se bas svidjala i dao sam drugaru da mi udje na account da mi biduje kucu jer je tog dana kuca izlazila na aukciju, to je jedini put kad sam delio account, i nisam ga prodao da znate, voleo bih opet da igram na ovom serveru jer imam dosta prijatelja na njemu, obecavam da vise nikad necu prekrsiti to pravilo i zamolio bih vas ako mogu da dobijem unban jer sam ulozio dosta vremena na ovom serveru.

Ljubisa

Player
Player
Vidimo se sledece godine bilo je drago rolati protiv tb a jos draze protiv lidera.Jednim potezom dvije muhe.
Znam ja da je tebi bilo krivo jer nisi mogao nikad biz war da uzmes od mene.

Ljubisa

Player
Player
Pozdrav Mujo/Abrahame, Dobio sam ban za G.P 1.1 pre par minuta, TWINK jesam delio priznajem i to je bilo ja mislim 14. maja, tog dana sam isao na ekskurziju i trebala je da izadje kuca 1032 na aukciju, ta kuca mi se bas svidjala i dao sam drugaru da mi udje na account da mi biduje kucu jer je tog dana kuca izlazila na aukciju, to je jedini put kad sam delio account, i nisam ga prodao da znate, voleo bih opet da igram na ovom serveru jer imam dosta prijatelja na njemu, obecavam da vise nikad necu prekrsiti to pravilo i zamolio bih vas ako mogu da dobijem unban jer sam ulozio dosta vremena na ovom serveru.
I takodje ID 13530 mi je prijatelj iz RL-a jako dobar koji zivi na 20km od mene mozete pogledati i IP adresu i sve.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom