U pov se vidi kako ja imam pancir full healt pukne lik i umirem iz jednog metka
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hmmm a da nije mozda bug ?U pov se vidi kako ja imam pancir full healt pukne lik i umirem iz jednog metka
petra loco peekU pov se vidi kako ja imam pancir full healt pukne lik i umirem iz jednog metka
Mercy KillOOC vrijedanje (Sa rijecima "Retarde maloumni")
brate teo ne razumijem te pucas se po getu i ides sa blindom i cim te neko hita odma bjezis u autoU pov se vidi kako ja imam pancir full healt pukne lik i umirem iz jednog metka
simptom male kite, ako bi da se pucate bez posledica idite u arenu.. Geto je ljude koji su spremni da izgube zarad dobre pucacine a ne za pickice koje se voze blindom po getubrate teo ne razumijem te pucas se po getu i ides sa blindom i cim te neko hita odma bjezis u auto
dsll likovi koji nemaju ruke idu po getu u blindi i onda stave pancir i ubije tesimptom male kite, ako bi da se pucate bez posledica idite u arenu.. Geto je ljude koji su spremni da izgube zarad dobre pucacine a ne za pickice koje se voze blindom po getu