Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
4226
Players nickname
Thommy Tot
Suspect ID
5025 8297
Date of violation
Jan 15, 2022
Time of violation
20-42
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MVCwaPd1nmc

djuradj

Player
Player
sve se vidi u klipu sa manjim kvalitetom i seckanjem jer mi pc nije tolko jak ali se sve vidi kako me ubio jedan lik i dosli sa puskama jos dosta njih ali sam samo trojici sam video id
6413 nisam siguran jel taj id ili je 1649 pa zato njega nisam stavio.

djuradj

Player
Player
Sine ti pricas na diskord imam 2 tvoja bivsa lika tocnije bivsih kolega mislis da ti ne koristis diskord uz to to nije diskord informisi se malo :)
pod to sto si rekao da mi pricamo mi pricamo kada ne rpamo a to drugo sto sam napisao diskord mogao sam napisati i discord i pod broj tri nebi smeo da budes u nasem discord serveru od familije.

Benny Juarezz

Player
Player
pod to sto si rekao da mi pricamo mi pricamo kada ne rpamo a to drugo sto sam napisao diskord mogao sam napisati i discord i pod broj tri nebi smeo da budes u nasem discord serveru od familije.
Nisam na tvom discordu od familije nego su dva tvoja u moju porodicu presla kralju

djuradj

Player
Player
Nisam na tvom discordu od familije nego su dva tvoja u moju porodicu presla kralju
a kako oni znaju? ako nisu a i mi pricamo samo kada ne rpamo kada rpamo ne pricamo na primer kada se ovo desilo da ste nas ubijali za panele

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 5025 dobit će kaznu za RDM
  • ID 8297 na videu ne vidim da je pocinio bilo sta s toga nece biti kaznjen.

Top Bottom