Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3350
Players nickname
Kenan Patrick
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 15, 2022
Time of violation
18:13
Proofs
https://youtu.be/ublF-vaDsV0

Curtis Jackson

Player
Player
Ja ne razumem zasto se ovde vodi diskusija i polemika o rp-u .Admini su tu da odluce dostavite im dokaze i resice to im je posao.

Milos Tomin

Player
Player
To da li mozes da budes nekom tata ili sta vec to zadrzi za sebe. Veci cringe sto mozes nekom da budes tata a svadjas se po forumu.
Ponovo ne znas pravila za pregled vozila, jos tuznije sto je neko ko to ne zna je lider FIBa.

Tek si za ovo kritican lideru...

Momak lepo stavio zalbu na vas, umesto priznate greske vi samo da se svadjate po forumu.
Bolje da ga molite zajedno sa ostalim adminima da povuce kao sto ste za ostale zalbe :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
To da li mozes da budes nekom tata ili sta vec to zadrzi za sebe. Veci cringe sto mozes nekom da budes tata a svadjas se po forumu.
Ponovo ne znas pravila za pregled vozila, jos tuznije sto je neko ko to ne zna je lider FIBa.

Tek si za ovo kritican lideru...

Momak lepo stavio zalbu na vas, umesto priznate greske vi samo da se svadjate po forumu.
Bolje da ga molite zajedno sa ostalim adminima da povuce kao sto ste za ostale zalbe :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Momak koji IC pristane na sve i da ga drzimo dok advokat ne dodje da zakaze sudjenje. Taj isti kaci zalbu. Ajd malo pamet u glavu. IC je pristao na to a OOC se zali. Malo se opametite ljudi

NemanjaBata

Player
Player
Od servera koji nema whitelist ne mozemo ni ocekivati RP, ali ako vec pokusavamo da napravimo, neka se postuje, a ne da se koristi forum i mesaju admini.
Najveca je glupost sto je ova citava situacija zavrsila ovde. Pokvarena je cela zamisao sinocne akcije, ali ako vec decko koji je napravio ovaj post ne ume da bez ''Admina'' i foruma resi svoju RP situaciju, mislim da sa njim ne bi ni trebalo da se pokusava bilo sta vise.

Dark99

Player
Player
Kenane razocarao si me, bas sam mislio da si normalan lik i iznenadio si me sto si pristao na sve normalno i RPao i sve je bilo okej, ali ovo na forumu je previse i sam znas da si kriv..

Curtis Jackson

Player
Player
Vidite momci ja da se kuckam sa vama nemam nameru niti me zanima,svi ste mi vi neki posteni rperi ovo ono.
Samo se vatate za taj pritvor a ostalih 80% zalbe niko ne spominje?
Cisti mg dokazi ciste gluposti,ja sam napisao da ne mogu da resim ic jer se na vladu ne mozes ic zaliti vec moras preko foruma.
Nemojte me vuci za jezik i nemojte mi glumiti postenje pocevsi od admina koji je bio ooc korumpiran kao pripadnik ems-a preko fibovog high comanda koji su bili blacklistovani za kradju iz sefa.(ne vazi za sve naravno ja imam dosta dobro mislenje ooc o nekim ljudima iz fiba)
Ali molim vas nemojte da mi glumite hard rpere jos jednom apelujem admine da zakljucaju zalbu jel 90% komentara su off topic.

Jokic Veljko

Player
Player
Svaki dalji offtopic komentar ce biti kanjen mute-om.
Ceka se administrator Zika Turkovic da zavrsi ovu zalbu.

NemanjaBata

Player
Player
Posto je Kenan naveo u prijavi da je cist MG sto na osnovu slike zakljucujemo da je on. Imam POV koji kaze drugacije.

Artur ID: 1838 je 14.01.2022 u 23:18, dosao do zgrade vlade, te je odlucio da isprica i prilozi dokaze da se Kenan bavi trgovinom oruzja i da saradjuje sa zelenima. Sto znaci da je covek bio na licu mesta dok se odvijala radnja sa slike koju smo prilozili kao dokaz za dalju istragu. Sto znaci da na osnovu njegovih reci i prilozenih fotografija ja mogu da znam da je to on, jer mi je on licno to ispricao, a pritom se nalazio na mestu dogadjaja.

https://www.youtube.com/watch?v=pjIv651enwE OVO JE PRVI VIDEO ZAPIS
https://www.youtube.com/watch?v=a-zX6rSpX_w OVO JE DRUGI VIDEO ZAPIS

Hteli smo da ispostujemo roleplay, ali posto vidim da je moj ID pomenut, zeleo sam da se odbranim kao i svoje kolege iz GOV-a i FIB-a.

Curtis Jackson

Player
Player
Da li je svedok bio pod serumom istine?
Kako vi znate da on govori istinu?
Ovo samo potvrdjuje tekst iz moje zalbe. Nemate ni jedan tvrd dokaz cela akcija je napravljena na usmenoj izjavi svedoka i ne postoji nacin da vi potvrdite da li je tacno ono sto on govori.
Nijedan drzavni tuzioc na svetu ne bi potpisao nalog za hapsenje drzavnog radnika na osnovu ovih dokaza.
Ovi dokazi vama otvaraju mogucnost da pokrenete istragu protiv mene ali ne i da me uhapsite i lisite slobode.
Ja cu posle sudjenja poslati ziki svoj pov da se ogradim od ooc bana .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom