Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
xxxx
Administrators nickname
Lil_Trajko
Date
May 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/JKSx6cR,https://imgur.com/VyxxYRq

MileObama

Neki Tamo Retardd
Player
Postovani Abrahame i Mujo dobro i pazljivo procitajte sta cu vam sve napisati.
Dakle ovako administrator pod nazivom Lil Trajko je kazaci po nekim sitnicama i admin i strimer,sitrimuje grand rp projekat na twnik accountu.
Sa Twnikija je usao u kriminlanu organizaciju bloods.
On je kurator neke kriminalne organizacije.
Da li je moguce da ne zna da je Tajna Radnja occ event i da se da se vrati ako umre?
Samo je taj live stream obrisao sa kanala da se kao nista nije desilo
Preko koje veze je on upao u administraciju kada zna da jaila samo likove za gp 2.1 ,PG i VDM.

Evo vam link njegovog yt kanala:

a ne samo sto on sve to radi jaila ljude u sred rp situacije, i kada neko napise u admin tiketu npr ;Da li moze Lil Trajko da dodje do mene on napise da je zauzet ili samo kaze igracu.
Napisi sta zelis da ti odgovorim da ne dolazim .

na proofsu je njegov kanal prikazan njegov kanal

A evo vam i link streama koji sam reko da je obrisan da to niko ne vidi.

MileObama

Neki Tamo Retardd
Player
Postovani Abrahame i Mujo dobro i pazljivo procitajte sta cu vam sve napisati.
Dakle ovako administrator pod nazivom Lil Trajko je kazaci po nekim sitnicama i admin i strimer,sitrimuje grand rp projekat na twnik accountu.
Sa Twnikija je usao u kriminlanu organizaciju bloods.
On je kurator neke kriminalne organizacije.
Da li je moguce da ne zna da je Tajna Radnja occ event i da se da se vrati ako umre?
Samo je taj live stream obrisao sa kanala da se kao nista nije desilo
Preko koje veze je on upao u administraciju kada zna da jaila samo likove za gp 2.1 ,PG i VDM.

Evo vam link njegovog yt kanala:

a ne samo sto on sve to radi jaila ljude u sred rp situacije, i kada neko napise u admin tiketu npr ;Da li moze Lil Trajko da dodje do mene on napise da je zauzet ili samo kaze igracu.
Napisi sta zelis da ti odgovorim da ne dolazim .

na proofsu je njegov kanal prikazan njegov kanal

A evo vam i link streama koji sam reko da je obrisan da to niko ne vidi.

https://www.youtube.com/channel/UCz6KRi9EFLiH1lO2jeRCIVw link yt kanala slucajno sam stavio lajv

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
dostavi mi dokaz za ovo

"a ne samo sto on sve to radi jaila ljude u sred rp situacije, i kada neko napise u admin tiketu npr ;Da li moze Lil Trajko da dodje do mene on napise da je zauzet ili samo kaze igracu.
Napisi sta zelis da ti odgovorim da ne dolazim" .

Pinki294

Player
Player
dostavi mi dokaz za ovo

"a ne samo sto on sve to radi jaila ljude u sred rp situacije, i kada neko napise u admin tiketu npr ;Da li moze Lil Trajko da dodje do mene on napise da je zauzet ili samo kaze igracu.
Bas tako Abrahame mislim da ovaj admin zasluzuje kick jer kada ga zovnes kada te stavi za 2.1 da te stavi u teretanu dobijes odgovor da je zauzet i tako se desi 3 puta i dobijes ban jer on nije mogao doci...

Rico Armone

Вмро-Дпмне
Player
dostavi mi dokaz za ovo

Saljem ti ja kako 5 puta mi odgovorio uzivajte

Mićo Ilić

Sve sto je IC treba ostati IC
Player
smatram da se admin treba kaznit za generalno te usput njegovo kaznjavanje ljudi koji su tu citave dvi godine na grandu i tako se zvali i dodje trajko i stavlja za 2.1

Doky Ryhs

oss0
Player
dostavi mi dokaz za ovo

mene je jailo dva puta prije napada na zatvor za 2.1 tad je i ciprijana vaju i jos njih ukljucujuci i mene jailo na napadu na zatvor

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
odbijeno sve navedene je admin dostavio pov i dokazao da nije kriv

ukoliko imate ozbilnje dokaze za korupciju ili slicno napravite ponovo zalbu sa novim dokazima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom