Postovani Abrahame i Mujo dobro i pazljivo procitajte sta cu vam sve napisati.
Dakle ovako administrator pod nazivom Lil Trajko je kazaci po nekim sitnicama i admin i strimer,sitrimuje grand rp projekat na twnik accountu.
Sa Twnikija je usao u kriminlanu organizaciju bloods.
On je kurator neke kriminalne organizacije.
Da li je moguce da ne zna da je Tajna Radnja occ event i da se da se vrati ako umre?
Samo je taj live stream obrisao sa kanala da se kao nista nije desilo
Preko koje veze je on upao u administraciju kada zna da jaila samo likove za gp 2.1 ,PG i VDM.
Evo vam link njegovog yt kanala:
a ne samo sto on sve to radi jaila ljude u sred rp situacije, i kada neko napise u admin tiketu npr ;Da li moze Lil Trajko da dodje do mene on napise da je zauzet ili samo kaze igracu.
Napisi sta zelis da ti odgovorim da ne dolazim .
na proofsu je njegov kanal prikazan njegov kanal
A evo vam i link streama koji sam reko da je obrisan da to niko ne vidi.
Dakle ovako administrator pod nazivom Lil Trajko je kazaci po nekim sitnicama i admin i strimer,sitrimuje grand rp projekat na twnik accountu.
Sa Twnikija je usao u kriminlanu organizaciju bloods.
On je kurator neke kriminalne organizacije.
Da li je moguce da ne zna da je Tajna Radnja occ event i da se da se vrati ako umre?
Samo je taj live stream obrisao sa kanala da se kao nista nije desilo
Preko koje veze je on upao u administraciju kada zna da jaila samo likove za gp 2.1 ,PG i VDM.
Evo vam link njegovog yt kanala:
a ne samo sto on sve to radi jaila ljude u sred rp situacije, i kada neko napise u admin tiketu npr ;Da li moze Lil Trajko da dodje do mene on napise da je zauzet ili samo kaze igracu.
Napisi sta zelis da ti odgovorim da ne dolazim .
na proofsu je njegov kanal prikazan njegov kanal
A evo vam i link streama koji sam reko da je obrisan da to niko ne vidi.