Dobro vece postovani stanovnici foruma. Ova osoba je izasla iz nekog podruma malo da nas bije, Hocu da pogledam kakve su mu suplemente stavljali u hranu dok nije igrao informale, tj. pogledam kompletan POV sa ovog informala.
U ovom klipu se vidi kako nas dragi Sajman pada od klascnog rafala ali tako brzo da metak promasio nije.
Dobro to je manje bitno, ali mislim da bi njegov POV rijesio dosta mojih nedoumica oko njegovog igranja.
Ispusan je na krovu, hitao me, nakon cega pusa toliko siguran da nece promasiti da rizikuje da pogine. Ne radi to svako da se razumijemo. Uz to sam uvjeren da je neciji Twink.
Ovi sto ce da mi pisu kako sam NPC i kako nemam ruke jer ovo prijavljujem, porucujem da sam mnogo jak.
Hvala lijepo i nadam se da ce admini uvidjeti razlog zasto trazim POV.
Dobro to je manje bitno, ali mislim da bi njegov POV rijesio dosta mojih nedoumica oko njegovog igranja.
Ispusan je na krovu, hitao me, nakon cega pusa toliko siguran da nece promasiti da rizikuje da pogine. Ne radi to svako da se razumijemo. Uz to sam uvjeren da je neciji Twink.
Ovi sto ce da mi pisu kako sam NPC i kako nemam ruke jer ovo prijavljujem, porucujem da sam mnogo jak.
Hvala lijepo i nadam se da ce admini uvidjeti razlog zasto trazim POV.