Pozdrav Administraciju,kacam zalbu za unban na twinku ID 30396 za Generalno Pravilo 1.8 - Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog računa i twinka. Svaki prijenos imovine ili novca dovest će do TRAJNE zabrane oba računa.Da priznajem prebacio sam neke stvari i nesto malo novca na twink 30396 nisam znao šta radim bio sam potresen banom na mainu ID 28794 ( za Generalno Pravilo 6.22 ) . Od stvari šta sam prebacio su 2 auta ( Rebel i Bodhi ) = 80K , ( u gepeku se nalazilo 3 skener resursa,koža,grafičke kartice,heavy dijelovi,dijelovi za oruzije,bp odjeca ) = 250K - sve ove stvari sam prebacio ne pažnjom nisam provjeravao gepeke , nije mi bila namjera prebacivati jer te stvari mogu steknuti za par dana . Volio bi nastaviti sa RolePlayom jer puno vremena provodim na ovoj igri.Volio bi dobiti drugu šansu,priznajme svoju krivicu,znam da sam kriv.Na Acc ID 30396 sam banovan već 5 ili 6 dana , stvarno bi volio se vratiti na Grand i dali bi mogao dobiti drugu šansu jer sam previše uložio truda ne bi volio sve što sam stekao da propadne.Hvala na čitanju.Uživaj te.