Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Ahil
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
May 28, 2023
Time
00000
Proofs
xxx

Teo Swayze

King Von - Crazy Story, Pt. 3 (Official Video)
Player
Dobar dan dragi Mujo/Abrahame.
-Pre skoro 2 meseeca sam dobio BlackListu iz Admin Tima.Razlog BlackListi jer sam non stop ulazio i posle dva dana izadjem iz Admina.Kajem se zbog toga i jako mi je zao i ovako mi nema smisla zeleo bi postati deo vaseg prelepog Admin Tima.Znam koje sam greske pravio i sta sam sve radio ali kajem se zbog toga..Hteo bi da mi se pruzi jos jedna i poslednja prilika da se pokazem kao Administrator ovog prelepog Projekta.Razumem da sam bio bezobrazan i da sam posle dva dana izlazio iz Admina kada udjem ali ne znam sta mi je bilo tada.Moju Admin duznost nisam shvatao ozbiljno i zezao sam se oko toga mislio sam da nije neka stvar i da mogu uci opet kada hocu.Shvacam moju krivicu i zelim da mi pruzite jos jednu jedinu sansu jer mi ovako nije fora.Iskreno da kazem malo mi je dosadio RP-anje.Hteo bi postati ponovo Administrator.Ali imam tu BlackListu koju mi je izdao Mujo.Zelim se pokazati po poslednji put da vidite da znam da radim posao i da cu ceniti tu zadnju priliku i necu je baciti u vodu.Zelim se pokazati da mogu biti jako dobar Administrator jer jako volim taj posao i volim pomagati ljudima i volim pomagati oko ovog prelepog Projekta.Shvatam moje greske i te greske se vise nece ponoviti nadam se da cu dobiti tu jos jednu zadnju sansu da se pokazem.Hvala u napred i nadam se da cu opet postati deo Admin Tima!!
Moj Discord:slavko...#9999

Status
Not open for further replies.
Top Bottom