Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34268
Players nickname
Denis Gnevovic
Suspect ID
26880
Date of violation
May 29, 2023
Time of violation
08:40
Proofs
https://youtu.be/K4wEXpwbXV4

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 26880
Imate rok 16 sati​

Duki Suzzuki

Player
Player
Ma mani ih vidis da je matora konjina ne zna da stiska W A S D na tastaturi doso da pametuje
Megu jedino tako biti bolji nemam nista protiv venoma ali reportaju nas i ovo rade samo da bi bili bolji ne mogu prihvatiti činjenicu da smo bolji...
Realno da se spojite jos jedno 3-4x pa opet da se tripujete da ste bolji :ROFLMAO: Venom ce uvek biti on top a vi eto ubodete po neko zrno po neki put. I suxhna je bila prva 1 dan pa gde su sada? A to ko sta radi, izvini molim te nisu nasi igraci padali PC check i uvek dostavljaju POV za razliku od vasih pojedinca.

Ancceloti Reyli

Šef
Player
Druze samo je se spojili akatsuki i Brotherhood o cemu pricamo.trenutno smo daleko bolji od vas prihvatite tu cinjenjicu

Duki Suzzuki

Player
Player
Druze samo je se spojili akatsuki i Brotherhood o cemu pricamo.trenutno smo daleko bolji od vas prihvatite tu cinjenjicu
A pre toga Valiance, Godfather, Blade, Vilidzersi, Gold , Reyli i koji sve pokusaji pa opet se raspadnete. Pa verujem da daleko bolji redux od mene imas posto busis predmete koji se ne bi trebalo busiti i tome slicno, al aj necemo o tome.

Ancceloti Reyli

Šef
Player
A pre toga Valiance, Godfather, Blade, Vilidzersi, Gold , Reyli i koji sve pokusaji pa opet se raspadnete. Pa verujem da daleko bolji redux od mene imas posto busis predmete koji se ne bi trebalo busiti i tome slicno, al aj necemo o tome.
E da ja vas nism budio ja sam izaso pikat i dao sam noksiu 53 neko je drugi budio i ja na reduxu imam sve cak i te bijele kontenjere.Ne ubacuje svakakve reduxe radi toga

Ancceloti Reyli

Šef
Player
Ja ti kazem venom mi je draga fam ali uvijek ima neko bolji kada smo se mi spojili sa Brotherhood sad smo bolji nekad Ce te i vi jbg to je igrica

Status
Not open for further replies.
Top Bottom