Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28295
Players nickname
Noa Markovic
Suspect ID
8875
Date of violation
May 29, 2023
Time of violation
14:47
Proofs
https://youtu.be/tyMd7VbiQRE

MimoTheCat

Player
Player
Zanima me kako je odjednom ovaj igrač najbolji pucač granda? Pojavio se na 1 eventu i odradio 12 killova... Uz to, u mom POV-u njegovi metci lete svugdje oko mene ali me svaki čudom hita... Tražim POV ili da se igrač kvalitetno PC checka jer je jako sumnjiv. Hvala.

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 8875
Imate rok 8 sati​

MimoTheCat

Player
Player
Ako igraš 2 godine i toliko si iskusan pucač, što ne dostaviš POV da vidimo taj skill?

Ancceloti Reyli

Šef
Player
Brate i turfo bi on ali nebi bas da kvari ovima sto turfaju bilo bi hardcore a da ne pricamo sto si pokazao cheat hitbox i ostalo na povu

MimoTheCat

Player
Player
Jbg, jedan najbolji pucač manje... Tefo, prošlo skoro 24 sata od traženja POV-a, kad će ban? On je do sada stigao prebaciti čip tuning da ga ima, pregledajte ako je prebacivao kuću ili neke iteme prije bana :)

Rico2

Player
Player
Jbg, jedan najbolji pucač manje... Tefo, prošlo skoro 24 sata od traženja POV-a, kad će ban? On je do sada stigao prebaciti čip tuning da ga ima, pregledajte ako je prebacivao kuću ili neke iteme prije bana :)
samo mozes da places sve je prebaceno evo ja cu da ti kazem

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 8875 dobit će kaznu za Pravilo dogadjaja 1.7
Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom