U povu se vidi kako me robaju i kidnapuju u teritoriji Fort Zancuda
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U povu se vidi kako me robaju i kidnapuju u teritoriji Fort Zancuda
24145 igrac ima milion prijava ali ga neko stiti tu ,momak je bio u fibu ,radi prijava na njega su ugaseni. Njegove kolege i ljudi koji ga znaju kazu da nije dobar u glavu... a sada je ocito presao u kriminalce....Ne poznajem ovog momka sto ih je okacio ali 24145 je odavno trebao da bude u penziji.
A druga stvar je nemate pravo da ga pretrazujete 3-4 puta kao sto ste vec uradili.
Admine ovo je oc vredjanje resite ovo.24145 igrac ima milion prijava ali ga neko stiti tu ,momak je bio u fibu ,radi prijava na njega su ugaseni. Njegove kolege i ljudi koji ga znaju kazu da nije dobar u glavu... a sada je ocito presao u kriminalce....Ne poznajem ovog momka sto ih je okacio ali 24145 je odavno trebao da bude u penziji.
A druga stvar je nemate pravo da ga pretrazujete 3-4 puta kao sto ste vec uradili.
shime Daj mi tvoj discord da te kolektivno izbusim ko svajcarski sir.24145 igrac ima milion prijava ali ga neko stiti tu ,momak je bio u fibu ,radi prijava na njega su ugaseni. Njegove kolege i ljudi koji ga znaju kazu da nije dobar u glavu... a sada je ocito presao u kriminalce....Ne poznajem ovog momka sto ih je okacio ali 24145 je odavno trebao da bude u penziji.
ovo nije ooc vredjanje.shime i Daniel Vespuci Obojca da mi kolektivno napusite kurca.
Pa jeste zlatan ja nisam reko da nije ooc vredjanje ja znam nemam auchajmer ko tebe nego nemam zivce da te ostavim da jedes govna.ovo nije ooc vredjanje.
A to sto tebe uvek gledam po demorgan/upozorenje?
Ja bi ovo kaznio iskreno ja se osecam uvredjenoubij se retarde
i mi se osecamo uvredjeno sto smo u istom gradu sa ljudima kao sto si ti i ovaj gore tvoj drug.Tvoja profil slika takodjer mnogo govori o tebi...Ja bi ovo kaznio iskreno ja se osecam uvredjeno
TI da popusis to sto je na profilnii mi se osecamo uvredjeno sto smo u istom gradu sa ljudima kao sto si ti i ovaj gore tvoj drug.Tvoja profil slika takodjer mnogo govori o tebi...
nebi ti skodilo malo formalnog obrazovanja NPR. osnovna skolaTI da popusis to sto je na profilni
Nemam drugi POVNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu !
Dostavite POV od pocetka situacije !
Imate 10h da dostavite pov