By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druze hitovo te lik u rolu , sta je tu cudno ?Reportam zato jer sumnjam uvecani hitbox uvjerite se na POV-u, rolam se i puca on gore ja sam dole.
Jel ti vidis gdje metak otiso, a gdje sam ja bio?Druze hitovo te lik u rolu , sta je tu cudno ?
Jel ti nisi cuo za dsync ? Na serveru igra 800 ljudi i ti mislis da ce ti tacno pokazivati metak , bzs .Jel ti vidis gdje metak otiso, a gdje sam ja bio?
Jel ti vidis moj ID , Normalno da sam cuo za DSYNC ja imam pravo reportat ono sto mi je sumnjivo u ovoj situaciji ne znam jeli DSYNC , zamolio bi te da ne pises OFF topic komentare na moju zalbu vise jer nisi upucen u Zalbu, Hvala.Jel ti nisi cuo za dsync ? Na serveru igra 800 ljudi i ti mislis da ce ti tacno pokazivati metak , bzs .
Ako pisem o zalbi znaci da nije off-topic a gledajuci kakve zalbe postavljas npr. ona za bizwar to je strasno , dzabe ti taj id kad ne mozes medaJel ti vidis moj ID , Normalno da sam cuo za DSYNC ja imam pravo reportat ono sto mi je sumnjivo u ovoj situaciji ne znam jeli DSYNC , zamolio bi te da ne pises OFF topic komentare na moju zalbu vise jer nisi upucen u Zalbu, Hvala.
uuuuu kolki hitboxRobiceeeee. . . nisam bas toliki citer ali mora maloo