Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735

Fixi OxFord

Player
Player
Poštovanje ADMINISTRACIJO

Prije svega želim da napomenem da imam korumpiranu biografiju

Naime uhapsio sam jedno lice , oduzeo mu svu komunikaciju i sa helikopterom ga doveo na navedenu lokaciju gdje je nemoguće doći sa malim vozilom i slično...

Lice je bilo u lisicama i konstantno je kršilo pravila 15 puta sam mu govorio da se okrene , da stane , da bude miran medjutim nema straha za život , namjerno je odugovlačio jer je radio MG to jeste zvao svoje prijatelje kako bi ga spasili

Dolazi prvi igrač 29636 sa bugatijem na planinu i ubija me bez upozorenja brojanja i slično , kasnije me diže on sam dok je ovaj drugi u lisicama , kad me je digao imao sam odrješene ruke naravno , držao je pištolj i govorio mi da odvezen lice , stavio sam pancir i ubio ga jer je bio sam i u mojoj biografiji stoji da sam čak spreman sa dvojicom da se borim zbog iskustva... Kad sam ubio tog igrača 29636 opet dolazi drugi Bugatti na planinu igrač 24475 i on me ubija bez upozorenja , brojanja i slično...

Nažalost sa ovakvim neukim igračima nemoguće je RP-ati jer njima ništa ne predstavlja da prekrše 10 pravila , jako sam isfrustriran i ljut zbog ovakvih igrača , volio bi da su oštrije kazne pa bi možda tad poštovali pravila

Pošto su 3 člana prekršila pravila , ukoliko je ovo neka organizacija , želio bi da se članovi i organizacija kazni

Igrač 32462 je prekršio pravilo MG + Fear RP

Igrač 29636 je prekršio pravilo G.P. 6.15 + MG + PG

Igrač 24475 je prekršio pravilo G.P. 6.15 + MG + PG

Dostavljam vam 2 video dokaza
Kao prvo npcu jedan ovo je self report ti hapsis lika a imas 4 ljude koj te pucaju i drugo netreba on da ima strah za svoj zivot kad nema 2 puske na glavu i kao trece vidi se da ces biti propali forum warior

Ryan Emm

Player
Player
Postavi video a da nije isjecen, a ovo kako si ogranicen je ooc vrijedjanje samo da ti javim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom