.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kao prvo npcu jedan ovo je self report ti hapsis lika a imas 4 ljude koj te pucaju i drugo netreba on da ima strah za svoj zivot kad nema 2 puske na glavu i kao trece vidi se da ces biti propali forum wariorPoštovanje ADMINISTRACIJO
Prije svega želim da napomenem da imam korumpiranu biografiju
Naime uhapsio sam jedno lice , oduzeo mu svu komunikaciju i sa helikopterom ga doveo na navedenu lokaciju gdje je nemoguće doći sa malim vozilom i slično...
Lice je bilo u lisicama i konstantno je kršilo pravila 15 puta sam mu govorio da se okrene , da stane , da bude miran medjutim nema straha za život , namjerno je odugovlačio jer je radio MG to jeste zvao svoje prijatelje kako bi ga spasili
Dolazi prvi igrač 29636 sa bugatijem na planinu i ubija me bez upozorenja brojanja i slično , kasnije me diže on sam dok je ovaj drugi u lisicama , kad me je digao imao sam odrješene ruke naravno , držao je pištolj i govorio mi da odvezen lice , stavio sam pancir i ubio ga jer je bio sam i u mojoj biografiji stoji da sam čak spreman sa dvojicom da se borim zbog iskustva... Kad sam ubio tog igrača 29636 opet dolazi drugi Bugatti na planinu igrač 24475 i on me ubija bez upozorenja , brojanja i slično...
Nažalost sa ovakvim neukim igračima nemoguće je RP-ati jer njima ništa ne predstavlja da prekrše 10 pravila , jako sam isfrustriran i ljut zbog ovakvih igrača , volio bi da su oštrije kazne pa bi možda tad poštovali pravila
Pošto su 3 člana prekršila pravila , ukoliko je ovo neka organizacija , želio bi da se članovi i organizacija kazni
Igrač 32462 je prekršio pravilo MG + Fear RP
Igrač 29636 je prekršio pravilo G.P. 6.15 + MG + PG
Igrač 24475 je prekršio pravilo G.P. 6.15 + MG + PG
Dostavljam vam 2 video dokaza