Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3306
Players nickname
Mihailo Dior
Administrators nickname
Mika Docuha
Date
May 30, 2023
Time
20:26
Proofs
xxx

Miki

Player
Player
Mika Docuha me je warnovao zato sto sam se pucao u getu ,lik je izleteo sa bleka na mene i krenuo da me udara rukama i pobegao je na bm i kada sam ga jurio nastavio je da me udara rukama, kada sam ga stigao ubio sam ga . Koliko ja znam dozvoljeno je ako neko pobegne u greenzone da ga ubijes. REQUEST OD ADMINA POV I VIDITE.

Zamolio bih da se administrator kazni. I da proverite njegovo znanje posto mi nije jasno kako je admin 40k id koji nema vise od 13 godina...

Doky Ryhs

oss0
Player
Mika Docuha me je warnovao zato sto sam se pucao u getu ,lik je izleteo sa bleka na mene i krenuo da me udara rukama i pobegao je na bm i kada sam ga jurio nastavio je da me udara rukama, kada sam ga stigao ubio sam ga . Koliko ja znam dozvoljeno je ako neko pobegne u greenzone da ga ubijes. REQUEST OD ADMINA POV I VIDITE.

Zamolio bih da se administrator kazni. I da proverite njegovo znanje posto mi nije jasno kako je admin 40k id koji nema vise od 13 godina...
nije dozvoljeno da kad pobegne da ga ubijes jer si ga opet u zelenoj zoni ubio i kaznjen si za to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom